Få mere ud af PROSA: engager dig lokalt

PROSA/ØST er din mulighed for at bidrage til fællesskabet og blive en del af et lokalt netværk med andre it-professionelle.
Du kan engagere dig på mange måder - her kan du se, hvor du kan være med nu samt hvordan du får hjælp til at komme videre med dine egne idéer.

Sådan bliver du aktiv i PROSA/ØST

Kom videre med din idé, stil spørgsmål eller del din it-niche-viden med andre:

Arrangementer

PROSA/ØST afholder mange it-relevante arrangementer - men vi vil endnu hellere støtte op om aktiviteter, som er styret og drevet af medlemmerne selv. 

Vi hjælper dig, hvis du har lyst til at gøre en forskel. I arrangementgruppen bestemmer og planlægger medlemmer selv arrangementer - send en mail til prosa_oest@prosa.dk, hvis du vil være med eller har en god idé. Så får du hjælp med:

  • Administrativ back up - f.eks. hjælp til kommunikation til andre medlemmer
  • Lån af egne lokaler i København
  • Mad og kaffe til fremmødte medlemmer
  • Betaling af udgifter til f.eks. en oplægsholder
  • Betaling af dine egne transportudgifter

Girlz Night

GirlzNight er netværksmøder for it-kvinder, som er medlemmer af PROSA. Ideen er at give mulighed for at lære andre it-kvinder at kende og opnå ny viden på egne præmisser. Tidligere emner har været "styrk hjernen og bliv kreativ","tal så du bliver hørt", "lønforhandling" og "livsglæde og passion" samt besøg i Skuespilhuset,  Folketinget, i mediehuset Aller og på "Bella Sky".

PROSA afholder 3-4 arrangementer om året. Tjek prosa.dk/kursus.

Idéer til emner? skriv til kursus@prosa.dk

Elektronik og Mekanik

Elektronik og Mekanik er et netværk, hvor der er brug for alle, der kan bidrage med kendskab til design, elektronik, mekanik, 3D-print og programmering, Arduino etc. Netværket er åbent for alle, begyndere som øvede, børn som ældre. Kom og vær med til sandwich, hygge og ægte nørderier. I udgangspunktet mødes vi i København, men netværket har også medlemmer rundt omkring i landet.

Vi mødes hver anden tirsdag i ulige uger.

Kontakt: Bent, byg.robot@gmail.com , tlf. 9397 5711.

Funktionelle københavnere

Mødegruppe for Funktionelle Københavnere (Functional Copenhageners Meetup Group) arbejder med at få flere softwareprojekter til at tage udgangspunkt i funktionelle programmeringssprog.

Vi har primært fokus på F# og Haskell, men andre funktionelle programmeringssprog som Scala, Lisp, Erlang, Clojure, OCaml, osv. er mere end velkommen.

Vi mødes en gang måneden for at udveksle erfaringer med brug af de funktionelle programmeringssprog i softwareprojekter som skulle være i/eller på vej til produktion.

Tilmeld dig i arrangementkalenderen.

 

Seniorudvalg

Seniorudvalget er for medlemmer over 50 år, der vil lave aktiviteter sammen eller være med til at sætte en seniordagsorden. Udvalgets foredrag, ekskursioner og kurser kan både være it-faglige, kulturelle eller senioroplysende. De fremgår altid af PROSAs kalender og der gives rejserefusion.
Udvalgsmøderne er åbne for alle, og hvis du har idéer, kan du altid kontakte faglig konsulent Bjarke Friborg på bfr@prosa.dk.

PROSA UNG

Kort vej til indflydelse

Ungdomsudvalget er hvor du som ung (under 35 år) i PROSA kan få lov til at udfolde dig. Vi interesserer os for nye tendenser i it-faget, samspillet mellem samfundet og it, og hvordan vi kæmper for gode arbejdsforhold nu og i fremtiden.

Hvad laver udvalget?

Udvalget laver det som medlemmerne har lyst til! Her er et lille udsnit af ting vi laver og har lavet:

  • It-politisk debattørskole
  • Videoer omkring overvågning og netneutralitet
  • Arrangerer weekendarrangementer som fx Automate_IT
  • Afholder brætspilsaftener
  • Grundkurser i Faglig Aktivisme

Kom og vær med!

Synes du ungdomsudvalget lyder som noget for dig? Send da en mail til faglig konsulent Jakob Ruggaard på jar@prosa.dk. Det er garanteret sjovt og udfordrende.

Sidst revideret

23. september 2020

Ansvarlig

Bjarke Friborg

faglig konsulent

bfr@prosa.dk