Generalforsamling i PROSA VEST

Generalforsamlingen er et årligt tilbagevendende møde. Her kan du fremsætte dine egne idéer, bestemme hvem der skal repræsentere dig i bestyrelsen eller selv stille op - og i det hele taget påvirke PROSA VEST's arbejde for it-professionelle vest for Storebælt.

I år inviterer PROSA VEST til generalforsamling hos CleverCoffee i The Kitchen på Aarhus Universitet.

Til den årlige generalforsamling godkendes blandt andet bestyrelsens beretning fra året der gik og arbejdsplan for den kommende periode. Du kan også afgive din stemme eller stille op til lokalbestyrelsen, som består af en gruppe frivillige engagerede medlemmer, der mødes ca. én gang om måneden via en blanding af fremmøde i Aarhus og virtuelt fremmøde.

Vi slutter arrangementet af med at høre fra kaffe-eksperterne fra CleverCoffee. De kan nemlig fortælle om processen bag en rigtig god kop kaffe, og inviterer os til at smage (forskel) på de forskellige typer. Denne sidste del af programmet bliver selvfølgelig udfoldet med hensyn til covid-situationen.

Der er fri kvalitets-kaffebar under hele arrangementet – med mulighed for en god the eller varm kakao, hvis du foretrækker det.

Dokumenter til GF2020

Når du deltager på GF2020 har du desuden mulighed for at melde dig som delegeret til PROSAs delegeretforsamling, som er øverste myndighed i PROSA. Her kan du få direkte indflydelse på de vigtigste beslutninger. Se mere om PROSAs medlemsdemokrati her:

Program for GF2020

  • 10.00-10.30:   Indskrivning og morgenmad (kom gerne i god tid inden kl. 10)
  • 10.30-12.30:   Ordinær generalforsamling for PROSA/VEST
  • 12.30-14.00:   Frokost-sandwich og kaffe-nørderi

Har du stemmeret?

Du er stemmeberettiget til generalforsamling i PROSA VEST, hvis du er betalende medlem af PROSA og enten har en arbejdsplads vest for Storebælt (privat eller offentlig) eller er ledig og har postnummer på Fyn eller i Jylland. 
Er du studerende, eller arbejder du i Østdanmark, er du selvfølgelig velkommen til at deltage, men du har ikke stemmeret. Bliver arrangementet overbooket forbeholder vi os ret til at give stemmeberettigede medlemmer førsteret til at deltage.

Praktisk information

  • Adresse: The Kitchen, Nørrebrogade 44, 8000 Aarhus C
  • Offentlig transport: Letbanen, bus 5A, 12, 14, 16, 100, 123 og 200
  • Parkering: Se muligheder for parkering ved Aarhus Universitet 
  • Transportgodtgørelse: Når du deltager i dette arrangement, får du refunderet, hvad der svarer til den billigste offentlige transport, hvis du er medlem af PROSA og arbejder eller studerer i Vestdanmark eller er ledig og bor i Vestdanmark. Udfyld en blanket med oplysninger om kontonummer osv. når du ankommer – så ordner vi resten. Vi betaler selvfølgelig også en evt. udgift til parkering.
  • Frokost: Der er frit valg mellem de lækre sandwich fra caféen i The Kitchen, men giv besked, hvis du har allergier, som der skal tages særligt hensyn til.
  • Corona-forholdsregler: Vi sørger for god plads og følger regeringens retningslinjer, så du kan være tryg ved at deltage i arrangementet. Hvis forsamlingsforbuddet skærpes, har vi mulighed for at flytte online.
  • Kontakt: Skriv til forbundssekretær Henrik Jacobsen, hja@prosa.dk, hvis du har spørgsmål til arrangementet.

 Tilmeld dig herSidst revideret

23. september 2020

Kontakt

Henrik Jacobsen

Forbundssekretær

vest@prosa.dk

87301410