Organiseringsudvalget

Organiseringsudvalget arbejder overordnet med fastholdelse og hvervning af medlemmer til PROSA, samt organisering af disse.

Udvalget arbejder med at sikre, at det at være aktiv i PROSA er nemt, at man kan møde andre medlemmer i netværk og at udbuddet af kurser fortsat er relevant for medlemmerne. Kommunikation og medlemskontakt vægter derfor højt for udvalget, for at sikre medlemmer kan komme frem med deres ønsker og budskaber.

I perioden 2020-2022 vil organiseringsudvalget særligt arbejde på at løfte medlemstallet i hele landet. Herunder vil udvalget arbejde med at kortlægge medlemsrejsen, så vi kan sikre, at PROSA er relevante for medlemmerne gennem hele medlemmets arbejdsliv med rette tilbud.

Derudover vil udvalget arbejde på at finde nye metoder til at inddrage og engagere medlemmer. Under dette punkt vil der særligt i denne periode være fokus på diversitet i IT-branchen.

Mødeaktivitet

Udvalget holder møde ca. 8 gange om året. Møderne afholdes som regel i Odense med mulighed for at deltage via teams.

Vær med i Organiseringsudvalget

Der er rigeligt at se til i udvalget, og der er altid plads til flere aktive. Hvis du er interesseret i at deltage i udvalget eller høre mere om det, er du meget velkommen til at kontakte os.

For udvalget står:

Forbundssekretær: Henrik Jacobsen, hja@prosa.dk, 87 30 14 10
Forbundssekretær: Amanda Christiansen, ach@prosa.dk, 20968497
Ledelseskonsulent: Mathilde Kirk Damsgaard, mkd@prosa.dk, 30138185