Nyt prosa.dk er sat i søen

Det ligner sig selv, men meget er ændret

PROSAs hjemmeside er flyttet til et nyt CMS, vi har fået nyt kursussystem og vi har fået et helt nyt selvbetjeningssystem.

Du kan først og fremmest mærke forandringerne, hvis du besøger vores kalender eller hvis du vil ændre dine egne data i selvbetjeningen. Læs mere om login disse steder nederst på denne side.

Nogle data er ikke helt på plads endnu. Derfor kan du måske ikke se, at du er tillidsrepræsentant, hvilke nyhedsbreve, du er tilmeldt eller om du har pensionsordning hos os eller ej. Men det kommer meget snart og hele PROSA arbejder på at få det på plads så hurtigt som muligt.

Udgår

Samtidig med indfasningen af de nye systemer, bliver vi også tvunget til at udfase nogle gamle. Af betydning for flest medlemmer har det, at vi lukker PROSAmin (portal.prosa.dk). Det betyder at vi desværre ikke længere kan tilbyde en adgang til PROSAs A-kasse (Min A-kasse) udenom NemID.

Problemer?

Vi arbejder som nævnt stadig på både de nye systemer og på websitet generelt, men hvis du møder problemer hører vi gerne om dem på webmaster@prosa.dk.

Login

Medlemmer:

Såfremt du er medlem af PROSA og har oplyst os din mailadresse, har du et login - det er nemlig din mailadresse.

Hvis du ikke har været logget ind på det nye site før, kender du ikke dit password, men du kan få det tilsendt ved at lade som om, du har glemt det. Tryk derfor på "Har du glemt dit kodeord", når du forsøger at logge ind.

Har PROSA ikke din mailadresse, kan du sende den til os på mailadressen prosa@prosa.dk - husk at angive dit fulde navn, fødselsdato og adresse i mailen.

Ikke-medlemmer:

Hvis du ikke er medlem, kan du få et login ved at tilmelde dig et kursus. Når du har tilmeldt dig, vil du automatisk få tilsendt et login pr. mail.

Du kan selvfølgelig også vælge at melde dig ind og dermed få alle PROSAs medlemsfordele sammen med dit nye login.