Automatisering og kunstig intelligens. Tilsæt erkendelse...

Kom og hør om Intellix’s erfaringer med og fremtidsperspektiver for kunstig intelligens indenfor bank, forsikring, jura og revision.

Tilsæt erkendelse, og formularen kan selv lave sagsbehandlingen og dokumenterne. Intellix A/S blev stiftet i 1997 i København. Firmaets formål var og er, at automatisere eller støtte rutinepræget intellektuelt arbejde indenfor mange fagområder. Vi sigtede bredt på at automatisere rutinepræget sagsbehandling ved hjælp af ekspertsystemer. Vi gik i gang med bank og forsikring, og fik blandt andet etableret investeringsrådgivning til bankkunder (Jyske Bank) og fuldautomatisk håndtering af skadesanmeldelser på bilforsikringer (IF/Dial forskring), en långivningsrobot til billån samt ekspertsystemer til kemiske fabrikker i USA. Alt sammen velfungerende løsninger som kører stadigvæk. Vi har lavet ekspertsystemer til Karnov Group, til støtte af komplekst revisionsarbejde. Se mere på karnovguides.dk. Og mange, mange andre systemer........

Christian Liisberg fortæller om, hvordan Intellix gør, hvad resten af verden gør, og hvorfor den offentlige sektor er så langsom og tung at danse med, og hvad det nye mantra “Tilsæt erkendelse” (add cognition) kommer til at betyde fremover.

Oplægsholder

Christian Liisberg er født i 1948, uddannet civilingeniør og grundlægger af Intellix. Desuden fremtidsforsker, forsker i kognition, Principal Scientist hos Novo Nordisk og ekspert i videnskortlægning og kunstig intelligens i praksis. Har i 2014 etableret et landsdækkende rådgivningssystem til forebyggelse af osteoperose (knogleskørhed) på Island. Systemet bruges af mere end 1000 sundheds personer/læger.

 

Dato: Tirsdag 20. februar kl. 17.30-20.00

Sted: PROSA, Vester Farimagsgade 37A, 1606 København V

Pris: Gratis for medlemmer af PROSA. 525 kr. for ikke-medlemmer

 

Dato

Start 20. feb. 2018 17:30
Slut 20. feb. 2018 20:00

Sted

PROSA, KBH, ADA

Vester Farimagsgade 37A

1606 København V

Se på kort Rejseplan

Pris

Medlem Kr. 0,00
Ikke-medlem Kr. 525,00
Meld dig ind og deltag til medlemspris

4 ud af 25 pladser tilbage

Arrangør

PROSA (LMP)

botMessage_toctoc_comments_9210

Bliv medlem af PROSA

Som medlem af PROSA får du en lang række fordele, som bl.a.

  • Gratis arrangementer
  • Juridisk rådgivning
  • Faglige netværk
  • Gode bankaftaler og forsikringer

Læs mere