Fortidsværksted: Arbejdet Forstået Baglæns – Fortællinger om det udlevede arbejdsliv (Eksternt)

Fortæl en gruppe forskere om det værdifulde og/eller det meningsløse i det arbejdsliv, der ligger bag dig som it-professionel. OBS! Mødet er del af et forskningsprojekt og er kun åbent for it-pensionister.

Har du lyst til at deltage i et heldagsarrangement i et forskningsprojekt ”Arbejdet Forstået Baglæns – Fortællinger om det udlevede arbejdsliv”?

Du er inviteret, så du kan bidrage med din indsigt i det værdifulde og/eller det meningsløse, som du har oplevet i dit arbejdsliv.

OBS! Begrænset antal pladser.

Projektbeskrivelse fra forskerholdet

Ideen med projektet er at klarlægge det værdifulde og det meningsløse i arbejdslivet igennem gruppeinterviews med forskellige faglige grupper, som har lagt lønarbejdet bag sig.
Formålet med projektet er at indsamle indsigter og analyser af arbejdslivet og tilbagetrækningens faser, fordele og ulemper.

Vi er i gang med en gruppe på 120-140 personer fra 12 forskellige faglige grupper, som har forladt arbejdslivet inden for de seneste 2-3 år. I projektet indgår personer fra følgende faggrupper: Workshops med sociologer, ingeniører, sosu-assistenter, læger, politikfolk, 3F’ere, tekniske tegnere, journalister, finansansatte og bibliotekarer. Tilbage står byggefag, og IT-folk som gennemføres i november måned.

Når hele materialet er indsamlet vil det repræsentere godt 5.000 års erhvervserfaring.
Det er hensigten at bearbejde og analysere materialet og skrive en bog om emnet.

Vi vil således gerne invitere dig til at deltage i et ”fortidsværksted” med en gruppe PROSA-pensionister den 30.11.2017 kl. 9-17.
Workshoppen foregår på Christiansborg, Den grønne Gang i Ridebanefløjen.

Alle deltagere vil få tilsendt et referat af workshoppen og deltagerne vil være anonymiseret i referatet, som man får lejlighed til at kommentere.

Vi svarer gerne på spørgsmål om projektet og workshoppen, og alle tilmeldte deltagere vil modtage yderligere information om workshoppens baggrund og proces og adgang til Borgen inden den 20.11. Du kan læse mere om projektet her: www.arbejdetsmening.dk.

 

Dato

Start 30. nov. 2017 09:00
Slut 30. nov. 2017 17:00

Sted

Christiansborg, Den grønne Gang i Ridebanefløjen

Prins Jørgens Gård 1, 1218 København

Se på kort Rejseplan

Pris

Medlem Kr. 0,00
Ikke-medlem Kr. 0,00
Meld dig ind og deltag til medlemspris

0 ud af 12 pladser tilbage

Arrangør

bfr

botMessage_toctoc_comments_9210

Bliv medlem af PROSA

Som medlem af PROSA får du en lang række fordele, som bl.a.

  • Gratis arrangementer
  • Juridisk rådgivning
  • Faglige netværk
  • Gode bankaftaler og forsikringer

Læs mere