Hvorfor har vi aldrig tid nok?

Bliv klogere på, hvorfor tiden føles knap, og på hvordan ledelsesformer, arbejdsorganisering og samfundstendenser bidrager til den oplevelse. Samt hvad vi kan gøre ved det.

Arbejdstiden kan være både uforudsigelig, kompliceret, kaotisk og intens, og hvis tiden ikke slår til, betragtes det ofte som et individuelt problem. Her sættes der fokus på forholdet mellem arbejdstid, tidskonflikter og psykiske belastninger i arbejdslivet, og på hvordan rytmer kan skabe et bedre hverdagsliv. Du bliver klogere på, hvorfor tiden føles knap, og på hvordan ledelsesformer, arbejdsorganisering og samfundstendenser bidrager til den oplevelse. Endelig arbejdes der med bæredygtige rytmer, tidsstrukturer og rutiner, der kan skabe et bedre arbejds- og hverdagsliv.

 

Underviser

Henrik Lund er Lektor ved Roskilde Universitet på Institut for Mennesker og Teknologi og tilknyttet Center for arbejdslivsforskning. De seneste år har han forsket i forholdet mellem tid og arbejde. Forskningen ligger indenfor det arbejdssociologiske felt med særlig fokus på det psykiske arbejdsmiljø. 

Dato

Start 29. nov. 2017 17:00
Slut 29. nov. 2017 20:00

Sted

PROSA, KBH, PASCAL

Vester Farimagsgade 37A

1606 København V

Se på kort Rejseplan

Pris

Medlem Kr. 0,00
Ikke-medlem Kr. 512,00
Meld dig ind og deltag til medlemspris

11 ud af 30 pladser tilbage

Arrangør

PROSA/ØST

botMessage_toctoc_comments_9210

Bliv medlem af PROSA

Som medlem af PROSA får du en lang række fordele, som bl.a.

  • Gratis arrangementer
  • Juridisk rådgivning
  • Faglige netværk
  • Gode bankaftaler og forsikringer

Læs mere