Nyt fra fronten: Unity, neurale netværk og kortdata (19.3)

Hør om vores arbejde med gpu programmering, shaders og c++ til javascript krydskompilering, og få et indblik i, hvad man kan forvente af tilgængelig kortdata anno 2017.

Præcis og regelmæssigt opdateret kortdata danner i disse år basis for mange nye forretningsområder. Der arbejdes med enorme datasæt af svingende eller utilstrækkelig kvalitet og brugere, der forventer levende og responsive applikationer. Hør om vores arbejde med gpu programmering, shaders og c++ til javascript krydskompilering, og få et indblik i, hvad man kan forvente af tilgængelig kortdata anno 2017. 

Kortløsninger fra Google og Apple har sat barren højt, og den lavere kvalitet af offentlig tilgængelig kortdata skuffer ofter håbefulde kunder. Hør om hvordan vi i jagten på bedre data, genskaber 3D geometry ud fra flade overflyvningsbilleder i 2D via neurale netværk.

Som afrunding vil vi diskutere hvorvidt og hvordan det er muligt at etablere et åbent og tilgængeligt datasæt af en kvalitet, der kan konkurrere med propriotære løsninger fra internationale spillere. 

Oplægsholder

Magnus Koch arbejder som grafikingeniør hos Alexandra Instituttet og har bred erfaring med at tage ny forskning i praktisk anvendelse indenfor realtidsrendering, gpu programmering og fysisk simulering. Derudover deltager en specialist fra Alexandra Instituttets AI-center.   

Dato

Start 19. mar. 2018 17:00
Slut 19. mar. 2018 20:00

Sted

PROSA, KBH, ADA

Vester Farimagsgade 37A

1606 København V

Se på kort Rejseplan

Pris

Medlem Kr. 0,00
Ikke-medlem Kr. 50,00
Meld dig ind og deltag til medlemspris

20 ud af 25 pladser tilbage

Arrangør

PROSA (LMP)

botMessage_toctoc_comments_9210

Bliv medlem af PROSA

Som medlem af PROSA får du en lang række fordele, som bl.a.

  • Gratis arrangementer
  • Juridisk rådgivning
  • Faglige netværk
  • Gode bankaftaler og forsikringer

Læs mere