Odense: Revolutionér fagbevægelsen (streaming)

Hvordan kan digitale metoder og big organizing forny den organiserende fagforening? Bliv udfordret og bliv klogere til oplæg med Bernie Sanders kampagnestrateg, der besøger Danmark.

Zack Exleys arbejde lægger op til et brud med ”small organizing”, der de seneste år har præget den organiserende del af den danske fagbevægelse. I stedet for ”kaffekandesejre” skal fagbevægelsen sætte radikale mål og bruge digitale værktøjer til at aktivere mennesker i fællesskaber. Denne strategi førte til den største præsidentkampagne målt på frivillige og aktivitet, der hidtil er set, og PROSA har inviteret Zack til Danmark for at diskutere, hvordan strategien kan revolutionere fagbevægelsens organiseringsarbejde.

Hvordan kunne en aktivistbåren præsidentkampagne gå fra at være totalt marginaliseret til at blive en reel trussel mod det etablerede? 100.000 phonebanks, tusindvis af rallies hvor dem, der normalt var tiltænkt tilskuernes rolle brød frem og skabte en ny generation af aktivistiske ledere.

Selve foredraget vil foregå på Arbejdermuseet i København og vil samtidig blive streamet på storskærm i Odense. Foredraget er på engelsk.

Du kan også se streaming hjemmefra: www.duno.dk/sessions/revolutioner-fagbevaegelsen/

Underviser

Zack Exley har arbejdet i den amerikanske fagbevægelse, som programmør og internetaktivist og senest som seniorrådgiver for Bernie Sanders. Du kan læse mere her: www.altinget.dk/artikel/aktivisten-blev-bernie-sanders-hoejre-haand-saadan-mobiliserede-han-millioner eller www.altinget.dk/artikel/bernie-sanders-tabte-til-hillary-nu-vil-hans-topraadgiver-erobre-kongressen

Arrangementet er åbent for PROSA-medlemmer og alle der er interessede.

PROSA er vært for pizza og drikkevarer!

 

 

 

Dato

Start 30. jan. 2018 17:15
Slut 30. jan. 2018 19:30

Sted

PROSA Odense

Overgade 54, 5000 Odense C

Se på kort Rejseplan

Pris

Medlem Kr. 0,00
Ikke-medlem Kr. 0,00
Meld dig ind og deltag til medlemspris

14 ud af 20 pladser tilbage

Arrangør

Carsten Larsen

botMessage_toctoc_comments_9210

Bliv medlem af PROSA

Som medlem af PROSA får du en lang række fordele, som bl.a.

  • Gratis arrangementer
  • Juridisk rådgivning
  • Faglige netværk
  • Gode bankaftaler og forsikringer

Læs mere