Sæt din pris: Prissætning for iværksættere og selvstændige

Er du i tvivl om, hvad du skal tage for dine produkter og services? Eller vil du blot blive klogere på, hvordan du sætter og forhandler din pris? Så er denne workshop måske dét, du har brug for.

Er du i tvivl om, hvad du skal tage for dine produkter og services? Eller vil du blot blive klogere på, hvordan du sætter og forhandler din pris ? Så er denne workshop måske lige det, som du har brug for.

Du vil på workshoppen blive præsenteret for en række principper, som du kan lægge til grund for din egen prissætning. Vi vil se nærmere på, hvordan en gennemarbejdet prispolitik og rabatter kan styrke din indtjening – og hvordan vi kan forvarsle prisstigninger. Vi vil også zoome ind på, hvordan vores egne følelser og overbevisninger ofte spiller os et puds, når vi sætter pris på os selv, og det vi leverer.

Det er en kunst at sætte den rigtige pris. Men det er ikke svært, når vi først kender til principperne.
Et af workshoppens budskaber er, at når vi først forstår disse mekanismer, vores position i markedet og vores egne følelser, kan vi langt bedre bruge vores priser til at styrke vores forretning.

På workshoppen vil der være mulighed for dialog og bringe egne udfordringer i spil. Et par PROSA-medlemmer vil som supplement til oplægget fortælle om deres egne overvejelser bag og erfaringer med prissætning.

Vel mødt til et par timer med fokus på prissætning og rabatter.


Oplægsholder
Nicolai Seest er iværksætter og tidligere formand for Dansk Iværksætter Forening. Han har startet
en håndfuld virksomheder og været sparringspartner for flere end 300 virksomhedsejere. Gennem hans seneste virksomhed &LEARNING arbejder han for at gøre læring og uddannelser mere meningsfulde, værdiskabende og virkelighedsnære.

 

Dato

Start 08. feb. 2018 17:00
Slut 08. feb. 2018 19:30

Sted

PROSA, KBH, ADA

Vester Farimagsgade 37A

1606 København V

Se på kort Rejseplan

Pris

Medlem Kr. 0,00
Ikke-medlem Kr. 512,00
Meld dig ind og deltag til medlemspris

24 ud af 25 pladser tilbage

Arrangør

PROSA/ØST (bfr)

botMessage_toctoc_comments_9210

Bliv medlem af PROSA

Som medlem af PROSA får du en lang række fordele, som bl.a.

  • Gratis arrangementer
  • Juridisk rådgivning
  • Faglige netværk
  • Gode bankaftaler og forsikringer

Læs mere