Hvad er du værd?

Hvad er dit værd - din IT-løn

Deltag i PROSAs lønstatistik og find ud af, om du får den rigtige løn.

PROSA indsamler lige nu besvarelser fra it-professionelle for at følge lønudviklingen. Det er et vigtigt våben for dig, når du skal samle ammunition til din næste lønforhandling eller forhandle kontrakt med en ny arbejdsgiver.

Som medlem modtager du en mail fra os (tjek din indboks). Hjælp os og dine kolleger ved at opdatere oplysningerne om dit lønniveau. Du får nærmere oplysninger i den unikke mail, som du modtager fra os.

> Bliv medlem af fagforbundet for IT-professionelle her 

Vidste du, at 80 procent af alle løntillæg på offentlige arbejdspladser er kvalifikationstillæg? Derfor er det en god idé at tale med din tillidsrepræsentant inden næste lønforhandling, hvis du har været på kursus eller tilegnet dig nye kompetencer i det forgangne år. Dine kvalifikationer kan nemlig bringe dig i spil til at få et varigt tillæg og dermed en højere løn.

PROSAs lønstatistik undersøger lønudviklingen for it-professionelle og kan hjælpe dig til at finde ud af, hvilken løn du er berettiget til. 

Når du deltager i PROSAs lønstatistik, får du svar på mange spørgsmål om arbejdsforhold i it-branchen. Du kan bruge lønstatistikken til at sammenligne it-jobs på tværs af landsdele og måle din løn på baggrund af anciennitet, brancher og uddannelsesniveau. Det kan være relevant, næste gang du skal forhandle løn eller skifte arbejdsplads.

Hvis du har kolleger, der ikke er medlemmer af PROSA, som gerne vil bidrage til lønstatistikken, så skal de blot kontakte os her.

Deltag i vores lønstatistik senest 5. marts og vær med til at understøtte lønudviklingen for dig og dine fagfæller.

Alle besvarelser behandles anonymt.