Arrangementer

Fuldt hus i bunkeren

Med 67 fremmødte satte PROSAs kursusafdeling i går rekord. Og det giver inspiration til kommende aktiviteter.

Knap 70 mennesker mødte tirsdag aften trods råkoldt efterårsvejr op ved Ejbybunkeren i Rødovre. Her var der nemlig arrangeret et eksklusivt besøg i det hidtil tophemmelige anlæg.

- Det er det største arrangement, jeg har stået i spidsen for, siger Lulu Pedersen, der er koordinator for kursusaktiviteter.

Typisk er der begrænsninger for, hvor mange der er plads til ved et enkelt arrangement, men fordi Ejbybunkeren ikke ligefrem lider af pladsmangel, var der plads til alle interesserede.
- Den overvældende succes betyder da, jeg vil begynde at tænke i nye baner, når fremtidens arrangementer skal planlægges, siger Lulu Pedersen.
    
Ejbybunkeren er en del af det nye oplevelsescenter Vestvolden, som fokuserer på at formidle fakta via interaktive spil og quizzer. I hvert rum i den toetagers bunker er der mulighed for at opleve historiens vingesus ikke bare på plancher og infotavler, men også fysisk. Besøgende kan for eksempel tage et foto af sig selv i uniform på green screen, som efterfølgende kan printes eller deles på facebook. Man kan cykle langs Vestvolden foran en storskærm, der i tegneseriebobler fortæller historier undervejs, og man kan - som mange PROSA- medlemmer prøvede - spille krigsspil.

Kursusafdelingen har tidligere arrangeret udflugter til blandt andet DR Byen, Operaen, Skuespilhuset og DMI. Alle har været velbesøgte, men turen til Ejbybunkeren er den hidtil mest populære.

Har du ideer til fremtidige arrangementer, er du velkommen til at sende dem til kursus@prosa.dk