Arbejdsmarkedet

Overenskomst eller konflikt?

Ingen ved, hvad de kommende overenskomstforhandlinger på det offentlige område vil bringe i 2018, men en ting er sikker: PROSA vil informere de berørte medlemmer løbende, særligt hvis det skulle komme til en konflikt.

Men for at vi kan informere de berørte medlemmer, kræver det, at vi ved, hvor du arbejder. Derfor vil vi opfordre til, at du sikrer, at vi har registreret din korrekte arbejdsgiver, private e-mailadresse og telefonnummer. Det skal være privat e-mail/telefon, for kommer konflikten, mister du sandsynligvis adgang til arbejdsgivers e-mail- og/eller telefonsystem.

Moderniseringsstyrelsens hidtidige fremfærd og standpunkt efterlader et indtryk af, at det bliver meget svært at få en aftale på plads. De centrale emner fra vores side er reallønsforbedringer,  betalt frokost og undervisernes arbejdstid.

Skulle det komme til konflikt, arbejder PROSA for, at konflikten kan blive så effektiv som muligt. Bliver du på noget tidspunkt i tvivl, og synes du ikke, at du har hørt fra os, er du altid velkommen til at kontakte os på 31 33 41 41 eller organizer@prosa.dk.
mbr

 

 

botMessage_toctoc_comments_9210