Gratis medlemskab til nyuddannede

Gratis medlemskab it-dimittender og nyuddannede

Vidste du, at nyuddannede it-dimittender kan få to måneders gratis medlemskab af PROSA?

Op til 818 kroner bliver taget fra de faste udgifter, og som nyuddannet er det virkelig et beløb, der kan mærkes, siger forbundssekretær Henrik Jacobsen.

 

"Når man er helt nyuddannet, er økonomien normalt ikke så stor. Det er det tidspunkt i de flestes liv, hvor man har allermindst at gøre med. Så vi vil rigtig gerne hjælpe de nyuddannede godt på vej ind i arbejdslivet med gratis kontingent de første to måneder."

>> BLIV MEDLEM HER <<

Når man stopper på sin uddannelse, ophører SU’en, der er forudbetalt, og både løn og dagpenge er bagudbetalt, så alle nyuddannede får et slip i deres indkomst, og så kan det være voldsomt at skulle begynde at betale til fagforeningen fra dag et. Ud over den økonomiske besparelse er det også vigtigt, at netop de nyuddannede får mulighed for at opleve alt det, PROSA kan hjælpe med. For det er netop som nyuddannet, at rigtig mange bruger PROSA.

- Måske skal du have hjælp til at lande det første job, og der har vi jo en rigtig god karriererådgivning, der kan hjælpe. Og hvis du selv finder et job, så kan vi læse den første kontrakt igennem, så du får alle de ting med, som du skal", siger Henrik Jacobsen.

De to måneders gratis medlemskab til nyuddannede trådte i kraft den 1. januar 2023.