Hvorfor skal du vælge PROSA/STUD

Derfor skal du blive medlem

DIN KARRIERE BEGYNDER NU

Vores erfaringer viser, at det er en fordel at komme i gang med at tænke på karrieren så tidligt som muligt. PROSA/STUD kender vores fag og hjælper dig godt på vej.

FAGFORENING AF IT-STUDERENDE

PROSA/STUD arbejder for, at du har de bedste vilkår under din studietid og får en god overgang til job. Som medlem får du:

HVEM KAN BLIVE MEDLEM?

Går du på en it- eller en kombinationsuddannelse, der indeholder it, kan du blive medlem af PROSA/STUD. Vi optager medlemmer fra både korte, mellemlange og lange videregående uddannelser. Er din uddannelse med i indmeldingsformularen, er du optagelsesberettiget.

EFTER STUDIET

Når du er færdiguddannet, hjælper vi dig med jobsøgning, tjekker din kontrakt og sikrer dig mulighed for dagpenge, ligesom vi gerne vil være der for dig gennem dit arbejdsliv.

Hvad er PROSA/STUD?

PROSA er en partipolitisk uafhængig organisation, men vi har masser af holdninger til it-folks vilkår og den generelle it-debat.

PROSA arbejder blandt andet for:

  • De bedste it-uddannelser
  • Et stærkt videnssamfund
  • Begrænsning af telelogning og overvågning på nettet
  • Åbne standarder
  • De bedste løn- og arbejdsforhold for it-professionelle 

PROSA/STUD – de studerendes stemme

Har du lyst til at arbejde for it-studerendes position nu og fremover – og samtidig udvikle dit organisationstalent? Så bliv aktiv i PROSA/STUDs bestyrelse, som er sammensat af studerende fra forskellige it-studieretninger fra hele landet. Skriv til stud@prosa.dk hvis du gerne vil være aktiv.

Læs mere på PROSA/STUDs hjemmeside.

PROSA/STUD PROSA/STUD PROSA/STUD PROSA/STUD