Studierelevante arrangementer

Studierelevante arrangementer

Selvom vi gerne vil, kan vi ikke skaffe dig drømmejobbet. Men vi kan give dig input og inspiration til din fremtidige karriere samt viden om nye tendenser.

Næsten hver dag holder PROSA arrangementer rundt omkring i landet. Du kan deltage på lige fod med betalende medlemmer. Det vil sige, at det som oftest er gratis.

Deltag i:

  • kurser og foredrag
  • studiekurser og workshops
  • netværksgrupper
  • hands-on demos
  • virksomhedsbesøg
  • årstræf for studerende

PROSAs arrangementoversigt

Som medlem får du løbende nyhedsbreve med opdateringer omkring vores mange arrangementer, men husk altid at følge med på vores kursuskalender www.prosa.dk/kalender

Har du gode ideer til arrangementer, så skriv gerne dit forslag til kursus@prosa.dk, det samme gælder, hvis du har hørt en suveræn oplægsholder et sted, eller selv gerne vil byde ind med noget spændende.

Skab et godt studiemiljø

PROSA/STUD elsker initiativ og støtter gerne op om dig og dine studiekammeraters egne idéer. Vi arbejder tæt sammen med lokale studenterforeninger og frivillige på studiestederne. Skriv til stud@prosa.dk, hvis I har brug for et foredrag eller hjælp til aktiviteter.

PROSA/STUD giver økonomisk støtte ud fra antallet af PROSA/STUD-medlemmer på jeres uddannelsessted.
I får et tilskud på 45 kr pr. medlem pr. halvår til lokale aktiviteter, som f.eks. kan være at lave en konference, få en oplægsholder ud, som I gerne vil høre, eller til at bygge en fredagsbar op for at styrke det sociale studiemiljø. Læs mere om ordningen - og kom i gang.

PROSA/STUD PROSA/STUD PROSA/STUD PROSA/STUD