Hele kalenderen

PROSAs arrangementkalender

Detaljer

Dato:

22.02.17 - 22.02.17

Tidspunkt:

10:00 - 16:00

Sted:

Folketinget, Fællessalen på Christiansborg, Besøgsindgangen i Rigsdagsgården (lige til højre for trappen op til hovedindgangen), 1240 København K

Arrangør:

Dansk IT

Pris:

Medlem: Kr. 300

Ikke-medlemmer: Kr. 300

Antal pladser:

Holdet er fyldt. Tilmeld dig venteliste

Ekstern: Dansk IT høring om digital dannelse

Emne:

Netværk og andet

Beskrivelse:

Dansk IT skriver:

På Rødding Højskole havde vi samlet et bredt udsnit af befolkningen for at drøfte de nødvendige initiativer for at sikre danskernes digitale dannelse.

Nu vil vi gerne flytte diskussionen ind på Christiansborg, og derfor afholder vi en høring, der skal binde vores konklusioner fra folkerådet sammen med drøftelsen om de politiske rammer. I løbet af dagen vil bl.a. Lisbeth Knudsen (Mandag Morgen) og Mattias Dalsgaard (GoMore) præsentere deres syn på, hvordan vi fremmer den digitale dannelse og orienterer bl.a. vores samfundsdebat og arbejdsmarked efter den digitale tidsalders realiteter.

Vi mener, at denne dagsorden strækker sig over talrige politiske områder og vedrører både politikere og civilsamfundet – den handler om de forudsætninger, som vi skal sikre hos danskerne i fremtiden. Derfor inviterer vi igen bredt og håber på at få dannet grundlag for en frugtbar drøftelse mellem både politikere og civilsamfundet.

OBS: Eksternt tilmelding til arrangement hos Dansk IT: https://www.dit.dk/hoering-om-digital-dannelse

Ring mig op

Har du problemer med at melde dig til vores arrangementer?

Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt: