Traineeforløb for nyuddannede

Her kan du læse om, hvordan vi kan hjælpe dig som nyuddannet med at få skabt kontakt til virksomheder, der står og mangler en kandidat som dig.

Få hjælp til din jobsøgning

PROSA tilbyder et individuelt trainee-forløb som en hjælp til din jobsøgning, når du er nyuddannet. Skriv til vores karriererådgivere, hvis du er interesseret: 

Hvad er et trainee-forløb?

Et traineeforløb er et individuelt tilrettelagt forløb, bestående af 

  • Coaching, vejledning
  • Karriereafklaring
  • Virksomhedskontakt

I et samarbejde mellem dig og vores karriere og jobformidler, finder I frem til, hvordan du som nyuddannet PROSA-medlem får det bedste afsæt til din fremtidige karriere i it-faget.

PROSAs karriere- og jobformidler laver en virksomhedsopsøgende indsats, hvor de bruger deres netværk i branchen og hjælper dig med at finde potentielle jobåbninger. Sammen med dig afklarer vi det rigtige match til en virksomhed med afsæt i dine faglige og personlige ønsker og kompetencer.

Mere end halvdelen af alle stillinger bliver aldrig slået op men besættes via netværk, og som nyuddannet har man oftest ikke det store netværk inden for it-verdenen, hvilket gør det endnu sværere at få fodfæste og komme i gang på jobmarkedet. 

Sidst revideret

9. oktober 2019