Det digitale menneskedyr og cybersikkerhed

Giver teknik-kapløbet mellem angriber og forsvar mening, hvis ikke forståelsen for den menneskelige faktor øges?

Ethvert cyberangreb har en menneskelig faktor. Så et interessant spørgsmål er: Giver teknik-kapløbet mellem angriber og forsvar mening, hvis ikke forståelsen for den menneskelige faktor øges? Den it-kriminelle underverden har forstået det. Og har udviklet nye forretningsmodeller hvor social engineering-specialister som EXOTIC LILY, bliver en større del af angrebene på vestlige virksomheder.

Som datagidselforhandler, ledelsesfilosof og erhvervspsykologisk rådgiver, er Michael Andersen tæt på både ofre og hackerne, og han ser en tydelig udvikling i retning af mere avanceret social engineering. På denne workshop kommer du med ind i sindet på det digitale menneskedyr. Og du vil opleve på egen krop, hvor let sindet er at påvirke. Slutteligt vil alle gå derfra med en idé om, hvordan den menneskelige faktor kan blive en fordel for cybersikkerheden.

Oplægsholder
Michael Andersen, ledelsesfilosof, erhvervspsykologisk rådgiver og datagidselforhandler. Har rådgivet senior executives i mere end 35 lande og er uddannet fra Harvard og INSEAD.

Dato

Start22. sep. 2022 17:00
Slut22. sep. 2022 19:30

Sted

PROSA København, mødelokalet PASCAL

Vester Farimagsgade 37A

1606 København V

Se på kortRejseplan

Pris

MedlemKr. 0,00
Ikke-medlemKr. 525,00
Meld dig ind og deltag til medlemspris

31 ud af 40 pladser tilbage

Kontakt

Lulu - kursus@prosa.dk

Bliv medlem af PROSA

Som medlem af PROSA får du en lang række fordele, som bl.a.

Gratis kurser

Juridisk rådgivning

Faglige netværk

Gode bankaftaler og forsikringer

Læs mere