PROSA holder fortsat åbent, men kun efter aftale. Vi beder alle ansatte såvel som medlemmer om at møde op med gyldigt coronapas. 

Grundlæggende webudvikling med HTML, CSS og JavaScript

På dette 2½ times virtuelle gå-hjem-møde ser vi på hvad moderne webudvikling er for en størrelse, og sætter ord på de mange begreber og standarder.

 

Inden for de seneste par år er der kommet mere og mere fokus på webudvikling. Dette skyldes blandt andet, at standarder som HTML og CSS er opdateret og udvidet kraftigt og at det er blevet langt nemmere at skabe en dynamisk og effektiv brugerflade ved hjælp af JavaScript og forskellige eksterne biblioteker.
Webapplikationer kan efterhånden afvikles på en række forskellige enheder – fra små mobile enheder over tablets til desktop. Er man ny inden for webudvikling kan det være svært at få et overblik over de forskellige teknologier, begreber og muligheder, og formålet med dette kursus er at skabe dette overblik.

Underviser:
Michell Cronberg er en erfaren instruktør inden for programmering samt forskellige former for web udvikling, og underviser blandt andet i HTML, CSS, JavaScript (herunder forskellige JavaScript-biblioteker og frameworks), C# samt forskellige ASP.NET-kurser. Han er desuden forfatter til flere udgivelser om programmering, herunder ASP.NET, og kendt foredragsholder om forskellige former for .NET udvikling. Michell er såvel instruktør som konsulent, og har derfor den rette kombination af praktisk og teoretisk viden.

OBS! Dette virtuelle gå-hjem-møde bliver ikke optaget. Link sendes til deltagerne på dagen.

Dato

Start27. apr. 2022 17:00
Slut27. apr. 2022 19:30

Sted

Online

link til webinaret offentliggøres senere

Se på kortRejseplan

Pris

MedlemKr. 0,00
Ikke-medlemKr. 525,00
Meld dig ind og deltag til medlemspris

109 ud af 150 pladser tilbage

Kontakt

Jonas - joa@prosa.dk

Bliv medlem af PROSA

Som medlem af PROSA får du en lang række fordele, som bl.a.

Gratis kurser

Juridisk rådgivning

Faglige netværk

Gode bankaftaler og forsikringer

Læs mere