Master data management

Bliv introduceret til hvordan du kan får styr på master data i din organisation eller få yderligere teoretisk viden om de rette værktøjer.

På kurset vil vi gennemgå de typiske udfordringer med master data og derefter hvilke fordele der er ved at have et master data framework til at løse disse. Du vil lære at definere og skelne yper af master data og vil blive introduceret til en master data operating model med data strategi, processer og metoder.

Derudover vil du lære at arbejde med data governance, inklusive typiske master data roller og ansvarsområder.

Endelig introducerer kurset data kvalitet og data kvalitetsKPI’er, som kan bruges til at overvåge og forbedre data og processer i virksomheden. Undervejs i oplægget vil der være mulighed for diskussion for at sikre den praktiske vinkel.

Program:

  • Intro til Master Data Management
  • Almindelige udfordringer med manglende Master Data Management framework.
  • Lidt kort om datastrategi
  • Processer & Metoder – eksempel på data livscycklus
  • Organization, roles and responsibilities – almindelige roller i en MDM-organisation.
  • Data Governance
  • MDM-teknologi – dataflows mellem systemer
  • Datakvalitet – intro til data quality metrics
  • Afslutning

Deltageren:
Master data management kurset er for virksomheden og brugeren som har behov for at arbejde struktureret med Master Data, og har brug for at komme rigtig i gang. Det er også relevant for lederen som er bevidst om, at der skal arbejdes med data, og har brug for yderligere teoretisk viden for at kunne bygge den rette master data organisation. Deltageren kan også have lidt erfaring med master data, men har brug for en generel introduktion til begreber og formål. Med andre ord, dette er kurset for alle som er i begyndelsen af rejsen med master data og har brug de rette værktøjer til at komme i gang.

Info om underviseren:
Ida Eriksdotter er Senior Advisor, Master Data Management hos Kapacity, et af landets førende Data og AI konsulenthus. Ida har ca. 15 års erfaring indenfor Data Management og har arbejdet i flere både små-, men primært globale virksomheder i både England, Sverige og Danmark med bland andet dataintegration, datakvalitet, data governance og master data management. Hun tror på at gøre arbejde med data let forståeligt og håndgripligt, og går gerne udenfor de traditionelle rammer for MDM for at opnå det.

 

Kurset bliver ikke optaget

 

 

Dato

Start29. sep. 2022 17:00
Slut29. sep. 2022 19:30

Sted

Online

link offentliggøres senere

Se på kortRejseplan

Pris

MedlemKr. 0,00
Ikke-medlemKr. 510,00
Meld dig ind og deltag til medlemspris

85 ud af 100 pladser tilbage

Kontakt

Jonas, joa@prosa.dk

Bliv medlem af PROSA

Som medlem af PROSA får du en lang række fordele, som bl.a.

Gratis kurser

Juridisk rådgivning

Faglige netværk

Gode bankaftaler og forsikringer

Læs mere