PROSA|ØST

PROSA|ØST - for privatansatte

 

(foto: Lars Bertelsen)


Beslutninger på generalforsamlingen d. 29.10.2016


PROSA/ØST - din lokalafdeling

Som privatansat PROSA-medlem øst for Storebælt er du automatisk medlem af PROSA/ØST. Det er den klart største lokalafdeling i PROSA med over 5000 betalende medlemmer. Sammen med PROSA/VEST, der omfatter privatansatte i Vest-Danmark, udgør vi det overvældende flertal af alle PROSA-medlemmer.

DEBAT: For PROSA/ØST er det vigtigt at opnå en indflydelse i PROSA, der tilsvarer vores reelle størrelse og betydning. Det gør vi bl.a. ved at skabe debat omkring hele forbundets udvikling og ved selv at stå for initiativer og arrangementer, der peger i den retning, vi ønsker os.

NETVÆRK: De allerfleste af vore arrangementer er gratis og omfatter bl.a. åbne debatmøder, foredrag og virksomhedsbesøg samt målrettede arrangementer for bl.a. seniorer, kvinder og ledige. Der er oplagte muligheder for at netværke - i PROSA træffer du kun andre it-professionelle.

DEMOKRATI: Lokalafdelingens højeste myndighed er den årlige generalforsamling, der afholdes i september/oktober. Her gennemgår vi året, der gik – og lægger planer for fremtiden.

Venlig hilsen
Bestyrelsen i PROSA/ØST


Få nyhedsbrev fra PROSA/ØST

  - og bliv opdateret omkring arrangementer, tilbud m.m.

Tilmelding: Send mail til bfr@prosa.dk og få nyhedsbrevet direkte i din indbakke.