Tilmeld til Betalingsservice

Hvis du vil undgå at skulle huske på betaling af dit kontingent hver måned, er det en god idé at benytte Betalingsservice. Du kan lave tilmeldingen direkte i din netbank, via linket nederst i denne tekst eller du kan kontakte din bank, som kan tilmelde betalingen for dig (Husk dog at betale girokortet indtil betalingen fremgår af betalingsoversigten).

Du skal oplyse:

Nets/PBS-nummer: 06403301
Debitor gruppenummer: 02145
Kundenummer: Dit medlemsnummer med fire foranstillede nuller. Fx: 000001234567.

Du kan først tilmelde dig til Betalingsservice, når du er blevet endeligt indmeldt og har fået brev fra vores medlemsregistrering. Dit medlemsnummer vil fremgå af brevet.

Du kan også se dit medlemsnummer på bagsiden af Prosabladet, hvis du får det tilsendt

Tilmeld dig nu >

Ansøgning om nedsat kontingent

Du kan meddele medlemregistreringen i PROSA, hvis du har ændringer i dine personlige forhold, der kan føre til nedsat kontingent. Det kan fx være en periode med ledighed, sygdom, værnepligt, uddannelse eller barsel, hvor du ikke modtager ordinær løn.

PROSAs medlemsregistrering varetages af Min A-kasse, og du skal derfor logge ind på deres hjemmeside for at bede om kontingentfritagelse.

Log ind på selvbetjeningen med NemId
Tryk på ”Post” i venstre menu, tryk på ”Skriv besked” og under emne vælg ”Medlemskab”

Ønsker du at overgå til pensionistmedlemskab, skal du udfylde formularen nedenfor.

Skift til pensionistmedlemskab af PROSA

  1. Undertegnede har forladt it-faget og har ikke nogen form for indtægtsgivende arbejde inden for faget. Jeg ønsker derfor overflytning til pensionistmedlemskab.

    Jeg er helt indforstået med, at jeg kun kan få fuldt medlemskab igen, hvis jeg opfylder PROSAs optagelsesbestemmelser. Ligeledes er jeg indforstået med, at såfremt jeg helt eller delvist igen får beskæftigelse i it-faget, skal jeg meddele dette til PROSA.

Bliv betalende medlem / betalende studiemedlem

Er du blevet færdig med dit studie og ønsker du at gå over til almindeligt medlemskab, eller er du  studerende med it-studiejob, kan du vælge et fuldt medlemskab af PROSA. Dermed får du adgang til juridisk rådgivning og hjælp. Hvis du er blevet færdig på studiet - eller får dit første it-studiejob, og gerne vil benytte dig af PROSAs jurister, skal du skrive en mail til:

medlemsreg@minakasse.dk.

Du bedes oplyse:

1. Dit fulde navn
2. Din fødselsdato
3. Din fulde adresse
4. At du ønsker at blive betalende medlem af PROSA
5. Om du har fået studie-job eller er stoppet på en uddannelse

Meld dig ind i PROSAs a-kasse (Min A-kasse)

PROSA anbefaler et medlemskab af a-kassen.

Min A-kasse er en billig a-kasse

Du betaler kun 470 kr./md. (2019-pris) for at være fuldtidsforsikret. Som a-kassemedlem er du sikret en indtægt, hvis du mister dit arbejde. 

Min A-kasse hjælper dig videre

Samtidig hjælper Min A-kasse dig videre til dit næste job. Vi tilpasser vores vejledning til dig og dine behov.

Flere fordele som medlem af Min A-kasse:

Hos Min A-kasse har du samtidig mulighed for en udvidet dækning via vores lønforsikring, der tilbydes i samarbejde med Alka.

Udmeldelse af PROSA og/eller Min A-kasse

Hvad vil du udmeldes af?

(Bemærk: Udmeldelsen bliver først iværksat når du har fået en kvittering pr mail med dine oplysninger. Hvis du ikke modtager denne, skal du henvende dig til PROSA)