How To Arduino (med Burger Shack)

Kunne du tænke dig at lære hvordan man koder interaktive elektroniske objekter?
Så kom til denne workshop, hvor du blandt andet kan finde ud af, hvad man kan bruge en arduino til og hvordan programmeringssproget samt hardwaren fungerer. Der vil blive stillet små udfordringer i forskellige sværhedsgrader, så uanset om du har brugt en arduino før, vil der være mulighed for at udvikle sig. Som mere erfaren bruger er du også velkommen hvis du bare har lyst til at nørkle med Arduino sammen med andre, særligt hvis du har interesse i, at hjælpe dem der ikke er så erfarne. 

Underviser er Marcus Due, som til dagligt er ved at færdiggøre en bachelor i Digital Design. Derudover arbejder han i DDlabbet på Aarhus Universitet, og qua sit studie har han erfaring med at undervise i brugen af Arduino. 

Vi vil sørge for aftensmad fra The Burger Shack, en specialøl og ligger også inde med en håndfuld arduinoer man kan låne, hvis man ikke har en selv. Hvis du selv har en er du dog mere end velkommen til at tage den med, så vi er sikre på at alle har en til rådighed.

Har du nogle spørgsmål til arrangementet eller særlige bemærkninger angående mad er du velkommen til at skrive til aha@prosa.dk, mni@prosa.dk og igs@prosa.dk

Vi glæder os til at se dig!

Vest-medlemmer får transporten betalt
Når du deltager i dette arrangement, har du mulighed for at få refunderet, hvad der svarer til den billigste offentlige transport, hvis du er medlem af PROSA og arbejder eller studerer i Vestdanmark. Udfyld en blanket med oplysninger om kontonummer osv. når du ankommer – så ordner vi resten.

Dato

Start23. apr. 2019 17:00
Slut23. apr. 2019 21:00

Sted

PROSA Aarhus

Søren Frichs Vej 38M, 8230 Åbyhøj

Se på kortRejseplan

Pris

MedlemKr. 0,00
Ikke-medlemKr. 500,00
Meld dig ind og deltag til medlemspris

0 ud af 25 pladser tilbage

Arrangør

HAS / IGS / MNI

botMessage_toctoc_comments_9210

Bliv medlem af PROSA

Som medlem af PROSA får du en lang række fordele, som bl.a.

  • Gratis arrangementer
  • Juridisk rådgivning
  • Faglige netværk
  • Gode bankaftaler og forsikringer

Læs mere