Lær at håndtere feedback og kritik

Feedback og kritik er en naturlig del af menneskers arbejdsliv. Men hvordan skal vi forholde os til den? Hvad skal vi tage med og hvad skal vi lade fare? Det og meget mere, vil du få svar på denne aften.

De fleste mennesker møder kritik i deres arbejdsliv. Og er du, som de fleste, bliver du nok lidt såret over kritik får negative tanker, som er svære at slippe. Men det er muligt at ”om-programmere” sig selv og lære at modtage kritik og feedback, uden at det opfattes personligt. Når du har knækket koden, vil du blive mere nysgerrig på feedback – opsøge den, lære af den og blive bedre til at kommunikere og samarbejde.

Om oplægsholderen
Ud fra mottoet ”Lad ikke ros stige til hovedet og kritik gå til hjertet” har Maj Bjerre skrevet bogen ”Gaven i kritik”, der giver konkrete redskaber til, hvordan du om-programmere dig selv til at håndtere kritik, uden at tage den personligt.

Aarhus
Dato: 27.03.2019
Sted: PROSA, Søren Frichsvej 38M, 8230 Åbyhøj

Pris: Gratis for medlemmer af PROSA. 525 kr. for ikke-medlemmer

OBS! Parkering:

1. Du kan parkere gratis i P-båse langs Søren Frichs Vej og i sidegaderne rundt om Frichsparken.
2. Du kan benytte betalingsparkering inde i Frichsparken (8 kr. i timen). Hvis du benytter andre P-pladser i Frichsparken, risikerer du desværre en parkeringsbøde – også selvom der står ”PROSA” eller ”Min A-kasse” på pladsen.

Læs mere om parkering

Få transporten betalt
Når du deltager i dette arrangement, får du refunderet, hvad der svarer til den billigste offentlige transport, hvis du er medlem af PROSA. Udfyld en blanket med oplysninger om kontonummer osv. når du ankommer – så ordner vi resten.

Dato

Start27. mar. 2019 17:30
Slut27. mar. 2019 20:30

Sted

PROSA Aarhus

Søren Frichs Vej 38M, 8230 Åbyhøj

Se på kortRejseplan

Pris

MedlemKr. 0,00
Ikke-medlemKr. 525,00
Meld dig ind og deltag til medlemspris

12 ud af 25 pladser tilbage

Arrangør

HAS

botMessage_toctoc_comments_9210

Bliv medlem af PROSA

Som medlem af PROSA får du en lang række fordele, som bl.a.

  • Gratis arrangementer
  • Juridisk rådgivning
  • Faglige netværk
  • Gode bankaftaler og forsikringer

Læs mere