Designtænkning og forretningsudvikling (EKSTERNT)

Er du ledig og uddannet bachelor eller kandidat? Så kom til 2-dages seminar i Sorø og lær at bygge bro til private virksomheder med designtænkning. Gratis seminar med Akademikerkampagnen

Mange små og mellemstore virksomheder i Danmark mangler inspiration og hjælp til at tænke innovation & udvikling – også på det digitale område – og det bremser mange af dem i at vækste og udvikle – så de har brug for din hjælp.

Tilmeld dig Akademikerkampagnens 2 dages seminar, hvor vi stiller skarpt på innovation og forretningsudvikling i de små og mellemstore virksomheder og giver dig værktøjer til at bidrage som akademiker.

I tæt samarbejde med Cumuli Design Lab inviterer Akademikerkampagnen jobsøgende akademikere, der har lyst til en karriere i en mindre privat virksomhed og har mod på at lære nye værktøjer indenfor designtænkning til brug ved forretningsudvikling og idégenerering. Har du lyst til at være med, så tilmeld dig kampagnens nyudviklede 2-dagesseminar i designtænkning og forretningsudvikling målrettet små og mellemstore virksomheder (SMVer).

Seminaret afholdes onsdag d. 23. – torsdag d. 24. maj 2018 – begge dage fra kl. 9.00-16.00.

Vi er i Cumuli Design Lab’s skønne lokaler på Sorø Station, Stationspladsen, Sorø. Toget kører lige til døren og Cumuli Design Lab og Akademikerkampagnen sørger for, at du får 2 dage, hvor du møder andre akademikere, der vil have job i en SMV, får nye værktøjer – og mulighed for at afprøve dem på lokale SMV’er på seminarets 2. dag, hvor vi får besøg af ejerledere fra Region Sjælland.

Du tilmelder dig ved at sende en mail med
• Dit brutto-CV
– og svarer på 2 spørgsmål :
• Hvad motiverer dig mest i dit arbejde?
• Hvad kan du godt lide at bruge din fritid på?

OBS! Kun ekstern tilmelding:

Send mailen til Chefkonsulent Kristina Falkvistst kfa@ac.dk senest d. 16. maj kl. 12.

Der er et begrænset antal pladser, det er gratis at deltage og kræver ikke tilladelse fra din A-kasse eller dit jobcenter.
Til gengæld bliver vi nødt til at opkræve no-show gebyr, hvis du får plads på seminaret og bliver væk uden at melde afbud.

Gå til hjemmeside: www.akademikerkampagnen.dk/design_thinking/

Dato

Start 23. maj 2018 09:00
Slut 24. maj 2018 16:00

Sted

Cumuli Design Lab

Stationspladsen 2A, 4180 Sorø

Se på kort Rejseplan

Pris

Medlem Kr. 0,00
Ikke-medlem Kr. 0,00
Meld dig ind og deltag til medlemspris

0 ud af 0 pladser tilbage

Arrangør

Akademikerne

botMessage_toctoc_comments_9210

Bliv medlem af PROSA

Som medlem af PROSA får du en lang række fordele, som bl.a.

  • Gratis arrangementer
  • Juridisk rådgivning
  • Faglige netværk
  • Gode bankaftaler og forsikringer

Læs mere