Interaktive visualiseringer i R

Hør om alt lige fra interaktive plots, henover interaktive kort og til dashboards.

Hør om alt lige fra interaktive plots, henover interaktive kort og til dashboards. Heriblandt benyttes Plotly-, Leaflet- og Shiny-bibliotekerne i R. Kom og vær med når visualiseringer bliver mere end blot et lærred og få masser af kodeøvelser og eksempler, der nemt kan arbejdes med på egen hånd bagefter.

Forudsætning
Du skal medbringe en computer med et vilkårligt styresystem, hvor du har installeret R og RStudio. Underviseren antager, at du på forhånd har basal erfaring med R og anbefaler basal erfaring med ggplot2-pakken i R, men det er ikke et must.

Om undervisere
Martin Højland Hansen, Data Scientist hos Damvad Analytics. Har en kandidat i kvantitativ økonomi og skrev speciale om machine learning og prædiktion af huspriser.

Peter Steen Hansen, Data Science Assistant hos Damvad Analytics. Desuden ved at læse en kandidat i økonomi og matematik. Har en passion for data, statistik og machine learning.

Dato: Tirsdag 21. maj kl. 17.00-21.00
Sted: PROSA, Vester Farimagsgade 37A, 1606 København V

Vi serverer sandwich undervejs.

 

Mere om indholdet:

1 Interaktive visualiseringer i R

Interaktive visualiseringer i R
Store komplekse databaser kan være svære at formidle på en forståelig måde. Visualiseringer kan ofte hjælpe med formidlingen, men en stor database medfører typisk også et behov for mange visualiseringer, for at få hele historien med. Her kommer interaktive visualiseringer dig til undsætning. De giver nemlig slutbrugeren af dit produkt mulighed for selv at drage indsigt i databasen og dig mulighed for at formidle store mængder af information på en overskuelig måde. Vi vil snakke om alt lige fra interaktive plots, henover interaktive kort og til dashboards. Heriblandt benyttes Plotly-, Leaflet- og Shiny-bibliotekerne i R.
Kom og vær’ med når visualiseringer bliver mere end blot et lærred!

1.1 Kursets indhold
• Når det almindelige lærred bliver interaktivt med Plotly-biblioteket.
• Geografiske visualiseringer med interaktive features, Leaflets.
• Dashboards og muligheden for web-implementering ved Shiny-biblioteket.

Du skal medbringe en computer med et vilkårligt styresystem, hvor du har installeret R og RStudio. Der vil være en masse live coding, hvor du selv vil have mulighed for at følge med og kode videre selv. Vi vil desuden give jer en masse eksempler, der nemt kan arbejdes videre med på egen hånd efter kurset. Vi antager, at du på forhånd har basal erfaring med R og vi anbefaler basal erfaring med ggplot2-pakken i R, men det er ikke et must.

1.2 Om undervisere
Martin Højland Hansen har en solid erfaring i R fra sit studie. Derudover anvender han programmet i hans hverdag på jobbet som Data Scientist hos Damvad Analytics. Martin har en kandidat i kvantitativ økonomi og skrev sit speciale om machine learning og prædiktion af huspriser, hvor han fik solide erfaringer og indblik i de mange muligheder R tilbyder. Han har i Damvad Analytics udarbejdet adskillige analyser, visualiseringer og bidraget til interne R-pakker.

Peter Steen Hansen har gjort sine erfaringer i R på sit studie, samt på sit arbejde som Data Science Assistant hos Damvad Analytics. Han er nu ved at læse sin kandidat i økonomi og matematik, og har en passion for data, statistik og machine learning. Peter har i Damvad Analytics bidraget til interne R-pakker og været primus motor på at udarbejde Damvad Analytics’ seneste produkt - Labor Intelligence Tool – bygget 100 % i R med Shiny-biblioteket.

 

 

 

Dato

Start21. maj 2019 17:00
Slut21. maj 2019 21:00

Sted

PROSA København, Mødelokalet ADA

Vester Farimagsgade 37A

1606 København V

Se på kortRejseplan

Pris

MedlemKr. 0,00
Ikke-medlemKr. 525,00
Meld dig ind og deltag til medlemspris

7 ud af 25 pladser tilbage

Arrangør

LMP

botMessage_toctoc_comments_9210

Bliv medlem af PROSA

Som medlem af PROSA får du en lang række fordele, som bl.a.

  • Gratis arrangementer
  • Juridisk rådgivning
  • Faglige netværk
  • Gode bankaftaler og forsikringer

Læs mere