Kom godt i gang med Python

Hør om basal Python-programmering. Datatyper og algoritmer. Funktioner og klasser. Dataanalyse og visualisering

Python er pt. det hurtigst voksende programmeringssprog, og kompetencer er efterspurgte. Få kendskab til basal programmering, avancerede funktioner samt konkrete eksempler at arbejde videre med. Python kan bruges til alt fra at få små minirobotter til at vande dine blomster til udvikling af avancerede machine learning-algoritmer. Arbejder man i Excel, kan man måske snart skrive sine makroer i Python. Samtidig er det et af de mest “læsbare” kodesprog og dermed også nemt at lære.

Hør om basal Python-programmering. Datatyper og algoritmer. Funktioner og klasser. Dataanalyse og visualisering. Hvordan man scraper hjemmesider. Social media, analysér dine venner på de sociale medier. Twitter, hvad tweet’er folk lige nu rundt omkring dig.

Du behøver ikke medbringe en laptop for at deltage, men det er sjovere, hvis du gør. Der vil være en masse live coding hvor du selv vil have mulighed for at følge med og kode videre selv. Vi vil desuden give jer en masse eksempler der nemt kan arbejdes videre med bagefter på egen hånd.

Om underviserne
Jess Alfredsen og Tobias Lindberg er begge Data Scientists hos DAMVAD Analytics.

Vi serverer sandwich undervejs.

Dato: Torsdag 9. maj kl. 17.00-21.00
Sted: PROSA, Vester Farimagsgade 37A, 1606 København V
 

Mere om indholdet:

1.1 Hvorfor Python
Python er det hurtigst voksende kodesprog og kan afvikles på stort set alle platforme der kan afvikle kode. Python kan bruges til alt fra at få små minirobotter til at vande dine blomster til udvikling af avancerede machine learning algoritmer. De fleste store software firmaer som fx. Spotify, Netflix, Instagram bruger et væld af programmeringssprog, men Python er altid ét af dem. 21% af Facebook er skrevet i Python. Hos Google siger de “Vi bruger Python hvor vi kan, og C++ hvis vi bliver nødt til det.”. Specialeffect firmaet ILM som står bag film som StarWars, Jurrasic Park og Transformers bruger Python i deres produktioner.
Selv Microsoft, som jo ellers selv har udviklet en række andre programmeringssprog bruger Python. Arbejder man i Excel kan man måske snart skrive sine makroer i Python.
Det er samtidig et af de mest “læsbar” kodesprog og dermed også nemt at lære.
Python er desuden det mest eftertragtede sprog blandt udviklere i 2017.

1.2 På kurset vil du lære
• Basal Python programmering
• Om datatyper og algoritmer
• Om funktioner og klasser
• Data analyse og visualisering
• Hvordan man scraper hjemmesider
• Social media - analysér dine venner på de sociale medier
• Twitter - hvad tweet’er folk lige nu rundt omkring dig

1.3 Om undervisere
Tobias Slott Jensen og Jess Alfredsen arbejder begge i Data Science teamet hos DAMVAD Analytics og har flere års erfaring med Python og Machine Learning. Med baggrund i Matematisk Modellering og Softwareudvikling har de programmeret alt fra lineær regression til dybe neurale netværk. På trods af ekspertise inden for flere sprog er de begge fortalere for Pythons pragmatisme og smidighed.1.3 Om undervisere
Tobias Slott Jensen og Jess Alfredsen arbejder begge i Data Science teamet hos DAMVAD Analytics og har flere års erfaring med Python og Machine Learning. Med baggrund i Matematisk Modellering og Softwareudvikling har de programmeret alt fra lineær regression til dybe neurale netværk. På trods af ekspertise inden for flere sprog er de begge fortalere for Pythons pragmatisme og smidighed.

 

Dato

Start09. maj 2019 17:00
Slut09. maj 2019 21:00

Sted

PROSA København, Mødelokalet ADA

Vester Farimagsgade 37A

1606 København V

Se på kortRejseplan

Pris

MedlemKr. 0,00
Ikke-medlemKr. 525,00
Meld dig ind og deltag til medlemspris

0 ud af 26 pladser tilbage

Arrangør

LMP

botMessage_toctoc_comments_9210

Bliv medlem af PROSA

Som medlem af PROSA får du en lang række fordele, som bl.a.

  • Gratis arrangementer
  • Juridisk rådgivning
  • Faglige netværk
  • Gode bankaftaler og forsikringer

Læs mere