Lær at håndtere fremtidens krydsfelter indenfor kunstig intelligens

Et krydsfelt er stedet, hvor det ofte går galt i en organisation. Så kom og bliv bedre til at håndtere krydsfelter og minimere frustration.

Krydsfeltet er der, hvor forskellige verdener mødes og skal forstå hinanden – f.eks. krydsfeltet imellem IT og ledelsen eller krydsfeltet imellem salg og marketing.

Krydsfelter kan være vanskelige at navigere i, for udvikleren og direktøren kommer ofte fra to vidt forskellige verdener og med vidt forskellige uddannelser og baggrunde. Det betyder desværre, at rigtig mange gode intentioner fra begge parter ofte ender i projekter, der enten løb af sporet rent strategisk, økonomisk eller en kombination heraf. Ligeledes kan det føre til frustrationer, fordi man ikke forstår hinandens systemer, tankemåder og/eller handlinger. Derfor er en kernekompetence for dig i fremtiden at kunne navigere i disse krydsfelter.

Få konkrete bud på, hvad du som udvikler skal kunne i fremtiden for at sikre, at du dels bidrager med mest mulig værdi på arbejdspladsen og dels fortsætter med at være relevant med de kompetencer, du har oparbejdet igennem din uddannelse og praktiske arbejde.

Underviser:

Jonathan Løw er anerkendt serie-iværksætter og ejer af AI-virksomheden JumpStory. Han vil dele ud af nogle af sine egne erfaringer fra arbejdet med dygtige og erfarne udviklere ud i kunstig intelligens og de udfordringer, han selv har oplevet. Jonathan vil derudover inkludere cases fra de flere end 200 IT-iværksættere og ledere fra hele verden, som han har interviewet til bestsellerne GURUBOGEN og SECRET NO MORE.

Dato

Start 02. apr. 2019 17:00
Slut 02. apr. 2019 19:30

Sted

PROSA København, mødelokalet PASCAL

Vester Farimagsgade 37A

1606 København V

Se på kort Rejseplan

Pris

Medlem Kr. 0,00
Ikke-medlem Kr. 512,00
Meld dig ind og deltag til medlemspris

16 ud af 25 pladser tilbage

Arrangør

BFR

botMessage_toctoc_comments_9210

Bliv medlem af PROSA

Som medlem af PROSA får du en lang række fordele, som bl.a.

  • Gratis arrangementer
  • Juridisk rådgivning
  • Faglige netværk
  • Gode bankaftaler og forsikringer

Læs mere