Lær at håndtere fremtidens krydsfelter indenfor kunstig intelligens

Kunstig intelligens (AI) er et hedt buzzword, men hvordan kan it-folk og andre få det gjort jordnært i dagligdagen? Mød folkene bag Jumpstart og bliv klogere på, hvordan det kan gøres i praksis.

Et krydsfelt er stedet, hvor det ofte går galt i en organisation. Det er dér, hvor forskellige verdener mødes og skal forstå hinanden – f.eks. krydsfeltet imellem IT og ledelsen eller krydsfeltet imellem salg og marketing. Derfor kan de være vanskelige at navigere i, for udvikleren og direktøren kommer ofte fra to vidt forskellige verdener og med vidt forskellige uddannelser og baggrunde. Det betyder desværre, at rigtig mange gode intentioner fra begge parter ofte ender i projekter, der enten løb af sporet rent strategisk, økonomisk eller en kombination heraf. Ligeledes kan det føre til frustrationer, fordi man ikke forstår hinandens systemer, tankemåder og/eller handlinger. Derfor er en kernekompetence for dig i fremtiden at kunne navigere i disse krydsfelter.

Til dette møde vil du lære mere om at forebygge og opklare frustrationer, konkret ved at blive bedre til at håndtere krydsfelter.

Få konkrete bud på, hvad du som udvikler skal kunne i fremtiden for at sikre, at du dels bidrager med mest mulig værdi på arbejdspladsen og dels fortsætter med at være relevant med de kompetencer, du har oparbejdet igennem din uddannelse og praktiske arbejde.

Underviser:

Jonathan Løw er anerkendt serie-iværksætter og ejer af AI-virksomheden JumpStory. Han vil dele ud af nogle af sine egne erfaringer fra arbejdet med dygtige og erfarne udviklere ud i kunstig intelligens og de udfordringer, han selv har oplevet. Jonathan vil derudover inkludere cases fra de flere end 200 IT-iværksættere og ledere fra hele verden, som han har interviewet til bestsellerne GURUBOGEN og SECRET NO MORE.

Arrangør:

PROSA/ØST

Dato

Start02. apr. 2019 17:00
Slut02. apr. 2019 19:30

Sted

PROSA København, mødelokalet PASCAL

Vester Farimagsgade 37A

1606 København V

Se på kortRejseplan

Pris

MedlemKr. 0,00
Ikke-medlemKr. 512,00
Meld dig ind og deltag til medlemspris

3 ud af 25 pladser tilbage

Arrangør

BFR

botMessage_toctoc_comments_9210

Bliv medlem af PROSA

Som medlem af PROSA får du en lang række fordele, som bl.a.

  • Gratis arrangementer
  • Juridisk rådgivning
  • Faglige netværk
  • Gode bankaftaler og forsikringer

Læs mere