Machine Learning i Python

Python er det hurtigst voksende kodesprog og kan afvikles på stort set alle platforme, der kan afvikle kode. I fremtiden vil Machine Learning blandt andet blive brugt i selvkørende biler og til automatisk diagnosticering af sygdomme. På kurset får du et overblik over Machine Learning samt: Gode redskaber i Python til Machine Learning. Eksempler på algoritmer. Machine Learning workflow i Python. Fine-tune model. Forskellige Machine Learning tricks. Neurale netværk i Python og en demonstration af avanceret Machine Learning.

Forudsætning
Du behøver ikke medbringe en laptop for at deltage, men det er sjovere hvis du gør. Der vil være en masse live coding, hvor du selv får mulighed for at følge med og kode videre

Om undervisere
Tobias Slott Jensen og Jess Alfredsen arbejder begge i Data Science teamet hos DAMVAD Analytics og har flere års erfaring med Python og Machine Learning.

Dato: Onsdag 22. maj kl. 17.00-21.00. Sted: PROSA, Vester Farimagsgade 37A, 1606 København V

Vi serverer sandwich undervejs.

 

Mere om indholdet:

1.1 Hvorfor lære Python og Machine Learning
Python er det hurtigst voksende kodesprog og kan afvikles på stort set alle platforme der kan afvikle kode. Python kan bruges til alt fra at få små minirobotter til at vande dine blomster til udvikling af avancerede machine learning algoritmer. De fleste store software firmaer som fx Spotify, Netflix, Instagram bruger et væld af programmeringssprog, men Python er altid ét af dem. 21% af Facebook er skrevet i Python. Hos Google siger de: “Vi bruger Python hvor vi kan, og C++ hvis vi bliver nødt til det.” Python er desuden det mest eftertragtede sprog blandt udviklere i 2017.


”Data Scientist: The Sexiest Job of the 21st Century”. I takt med, at verden bliver digitaliseret, vokser mængden data eksponentielt. I 2013 var 90% af verdens data genereret i de seneste 2 år. Data er fundamentet i Machine Learning, som i dag har adskillige applikationer og er en hjørnesten for professionelle Data Scientists. Hverdagen er fuld af data og Machine Learning, hvor det fx bruges i Google Translate, af Netflix til filmanbefalinger og til ansigtsgenkendelse i iPhones. I fremtiden vil Machine Learning blive brugt i selvkørende biler og til automatisk diagnosticering af sygdomme.

1.2 På kurset vil du lære
• Machine Learning overblik
• Gode redskaber i Python til Machine Learning
• Eksempler på algoritmer
• Machine Learning workflow i Python
• Fine-tune model
• Forskellige Machine Learning tricks
• Neurale netværk i Python
• Demonstration af avanceret Machine Learning
Du behøver ikke medbringe en laptop for at deltage, men det er sjovere hvis du gør. Der vil være en masse live coding hvor du selv vil have mulighed for at følge med og kode videre selv. Vi vil desuden give jer en masse eksempler der nemt kan arbejdes videre med bagefter på egen hånd.
1.3 Om undervisere
Tobias Slott Jensen og Jess Alfredsen arbejder begge i Data Science teamet hos DAMVAD Analytics og har flere års erfaring med Python og Machine Learning. Med baggrund i Matematisk Modellering og Softwareudvikling har de programmeret alt fra lineær regression til dybe neurale netværk. På trods af ekspertise inden for flere sprog er de begge fortalere for Pythons pragmatisme og smidighed.

 

Dato

Start22. maj 2019 17:00
Slut22. maj 2019 21:00

Sted

PROSA København, Mødelokalet ADA

Vester Farimagsgade 37A

1606 København V

Se på kortRejseplan

Pris

MedlemKr. 0,00
Ikke-medlemKr. 525,00
Meld dig ind og deltag til medlemspris

0 ud af 25 pladser tilbage

Arrangør

LMP

botMessage_toctoc_comments_9210

Bliv medlem af PROSA

Som medlem af PROSA får du en lang række fordele, som bl.a.

  • Gratis arrangementer
  • Juridisk rådgivning
  • Faglige netværk
  • Gode bankaftaler og forsikringer

Læs mere