SURVEIL_IT - årets hyggelige it-weekend om overvågningssamfundet

Kom med, når PROSA’s ungdomsudvalg slår dørene op for en weekend dedikeret til hygge, skarpe oplæg om overvågning, nye it-færdigheder og chancen for at møde et sejt nyt netværk af friske unge it-folk

Kom med, når PROSA’s ungdomsudvalg slår dørene op for en weekend dedikeret til hygge, skarpe oplæg om overvågning, nye it-færdigheder og chancen for at møde et sejt nyt netværk af friske unge it-folk.

Vi sætter overvågningen i samfundet og i it’en på dagsordenen med et sprængfarligt program, der appellerer til både den teknisk tunge it-veteran og samfunds- og etikinteresserede it-professionelle. Der er noget for en hver smag, når vi inviterer eksperter, it-folk, debattører, politikere og hinanden til at holde oplæg, hyggesnakke og diskutere overvågningens udvikling, indflydelse, former og konsekvenser.

Så sæt kryds i kalenderen! SURVEIL_IT foregår i naturskønne omgivelsen i Sletten uden for Ry, hvor man bor på værelser fire og fire. PROSA står for fælles transport, refunderer omkostninger for egen transport og står for bespisning og hyggelige rammer hele weekenden.

Det eneste du skal gøre er at melde dig til og betale de 150 kroner i deltagergebyr og så møde nye og gamle venner og blive klogere på en overvågningsdebat, som kun bliver mere og mere central i samfundet.

Hvis du har en studiekammerat eller en god ven eller kollega, som ikke er medlem af PROSA, så kan du tage vedkommende med til samme lave pris! Så tag en ven under armen og tag med.

Alle deltagere får en LAN TAP, som er custom designet af Flummer! 

Med venlig hilsen PROSA Ung.

Dato

Start05. apr. 2019 18:00
Slut07. apr. 2019 14:00

Sted

FDF Friluftscenter Sletten

Bøgedalsvej 16

8680 Ry

Se på kortRejseplan

Pris

MedlemKr. 150,00
Ikke-medlemKr. 150,00

53 ud af 75 pladser tilbage

Arrangør

PROSA UNG

botMessage_toctoc_comments_9210

Bliv medlem af PROSA

Som medlem af PROSA får du en lang række fordele, som bl.a.

  • Gratis arrangementer
  • Juridisk rådgivning
  • Faglige netværk
  • Gode bankaftaler og forsikringer

Læs mere