Planlægning for agile teams

Dette foredrag henvender sig til dig, der gerne vil vide mere om agil planlægning og kende til konkrete værktøjer til at lave gode planer med

Hvordan planlægger man arbejdet i agile teams?

Dette foredrag henvender sig til dig, der gerne vil vide mere om agil planlægning og kende til konkrete værktøjer til at lave gode planer med. Måske arbejder du i et agilt team i dag, eller måske overvejer du som leder, om agile metoder vil være noget for jeres organisation.

Vi vil kunne reagere på forandringer fremfor at følge en plan. Det er en af de centrale agile værdier. Men betyder det, at man ikke planlægger, når man skal arbejde agilt? Eller, som mange mener, at man ikke må tænke længere end to uger ud i fremtiden, hvis man vil være rigtig agil?

Sandheden er, at man planlægger hele tiden, og at man også opererer med de lange tidshorisonter når man arbejder agilt. Man gør det bare på en måde, hvor man tager højde for usikkerheden og muliggør alternativer og fleksibilitet. Det er stadig rigtigt, at det er svært at spå - særligt om fremtiden, som Storm P gjorde os opmærksom på. Men vi kan ikke slippe for at planlægge og sætte mål og kommunikere til vore kunder og vores organisation. Så hvordan gør vi det på den bedste måde, så vi stadig har mulighed for at reagere på forandringer, og samtidig kan lave troværdige planer?

Bent Jensen giver et teoretisk fundament og lærer jer nogle praktiske værktøjer, som I kan anvende direkte i jeres egen planlægningsproces.

Oplægsholder
Bent Jensen er partner i konsulentvirksomheden BestBrains og har i mange år hjulpet virksomheder og teams med at gøre udvikling mere produktiv til gavn for virksomhed og kunder. Og til en sjovere og mere inspirerende aktivitet for de, der deltager.

 

Vi serverer sandwich undervejs.

 

Dato: Tirsdag 5. marts kl. 17.30-20.00

Sted: PROSA, Vester Farimagsgade 37A, 1606 København V

Pris: Gratis for medlemmer af PROSA. 525 kr. for ikke-medlemmer

 

Dato

Start 05. mar. 2019 17:30
Slut 05. mar. 2019 20:00

Sted

PROSA København, mødelokalet PASCAL

Vester Farimagsgade 37A

1606 København V

Se på kort Rejseplan

Pris

Medlem Kr. 0,00
Ikke-medlem Kr. 525,00
Meld dig ind og deltag til medlemspris

10 ud af 25 pladser tilbage

Arrangør

LMP

botMessage_toctoc_comments_9210

Bliv medlem af PROSA

Som medlem af PROSA får du en lang række fordele, som bl.a.

  • Gratis arrangementer
  • Juridisk rådgivning
  • Faglige netværk
  • Gode bankaftaler og forsikringer

Læs mere