Sådan laver du video-tutorials

Kom i gang med at producere dine egne video-turorials

Video-tutorials er meget populære - både til privat brug og i virksomheder, hvor det for eksempel anvendes til intern og ekstern læring.

På denne workshop får du konkrete redskaber til at kunne producere dine helt egne video-tutorials. Du får indsigt i opbygning, teknisk produktion og eksportering af video-materialet. 

Workshoppen er bygget op, så du både får baggrundsviden, praktisk erfaring og alle de tekniske redskaber, du behøver, for at kunne lave en god tutorial-video.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en aften i videoens tegn. PROSA er, som vanligt, vært for en sandwich i løbet af arrangementet.

Om underviserne fra Raketfilm

Raketfilm består af Christian Pauli og Jens Østergaard, der begge er Visuelle Antropologer. Udover at undervise i alle de muligheder, der er med video, hjælper de også virksomheder og organisationer med målgruppeundersøgelser og produktion af engagerende videoindhold. 
Christian og Jens er eksperter i at nå ud til de helt rette mennesker gennem videomediet, og de bruger deres antropologiske baggrund til at forstå hvem, hvor og hvordan dette skal gøres.

OBS! Parkering:

1. Du kan parkere gratis i P-båse langs Søren Frichs Vej og i sidegaderne rundt om Frichsparken.
2. Du kan benytte betalingsparkering inde i Frichsparken (8 kr. i timen). Hvis du benytter andre P-pladser i Frichsparken, risikerer du desværre en parkeringsbøde – også selvom der står ”PROSA” eller ”Min A-kasse” på pladsen.

Læs mere om parkering

Få transporten betalt
Når du deltager i dette arrangement, får du refunderet, hvad der svarer til den billigste offentlige transport, hvis du er medlem af PROSA. Udfyld en blanket med oplysninger om kontonummer osv. når du ankommer – så ordner vi resten.

Dato

Start09. maj 2019 17:00
Slut09. maj 2019 21:00

Sted

PROSA Aarhus

Søren Frichs Vej 38M, 8230 Åbyhøj

Se på kortRejseplan

Pris

MedlemKr. 0,00
Ikke-medlemKr. 500,00
Meld dig ind og deltag til medlemspris

14 ud af 25 pladser tilbage

Arrangør

HAS

botMessage_toctoc_comments_9210

Bliv medlem af PROSA

Som medlem af PROSA får du en lang række fordele, som bl.a.

  • Gratis arrangementer
  • Juridisk rådgivning
  • Faglige netværk
  • Gode bankaftaler og forsikringer

Læs mere