Scanninger på internettet

Dette webinar er relevant for dig, der arbejder i en lille eller mellemstor virksomhed

Grundet corona afholdes dette kursus online i stedet for fysisk i PROSA. Du får et link sendt senest kl. 12 på kursusdagen 29.9 (Kursusafdelingen, kursus@prosa.dk /LMP)

Dette webinar bliver ikke optaget.

Hvordan sikrer du din virksomhed mod automatiserede cyberangreb? Dette onlinekursus er relevant for dig, der arbejder i en lille eller mellemstor virksomhed, og som vil have enkle metoder og værktøjer til at forbedre din virksomheds it-sikkerhed. Du får et teknisk indblik i automatiserede angreb og lærer samtidig, hvordan du ved hjælp af scanningsværktøjer løbende kan vurdere og sikre virksomhedens it-systemer.

Du får:

  • Gennemgang af trusselbilledet for automatiserede angreb
  • Demonstration af og instruktion i, hvordan man bruger scanninger af online portaler samt
  • Introduktion til manuelle scanningsværktøjer.

Efter kan du:

Forstå værdien af løbende scanninger, samt muligheder og begrænsninger af samme, anvende scanningsværktøjer til at holde styr på dine internet-vendte systemer, samt øge it-sikkerhedsniveauet i din virksomhed ved at stille relevante krav, både internt og over for eksterne samarbejdspartnere og leverandører.

Målgruppe

Dette kursus er relevant for dig, der arbejder i en lille eller mellemstor virksomhed

Underviser
Troels Langkjær er stifter af Langkjaer Cyber Defence, et dansk cybersikkerhedshus grundlagt med det formål at bringe opdateret og anvendelsesorienteret viden omkring cybersikkerhed ud til så mange virksomheder som muligt. 

Om kurset 

Kurset er støttet af Industriens Fond og udbydes i regi af uddannelsesprojektet "Cybersikkerhedskurser for små og mellemstore virksomheder"- et samarbejde mellem IT-Universitetet, Langkjaer Cyber Defence og Globeteam. 

Læs mere om projektet på: cssme.dk

 

ITU’s brug af zoom er under DeiC’s databehandleraftale:

Vores ZOOM-løsning bliver hosted af DeiC (Danish e-infrastructure Cooperation), således at al data bliver indenfor Europa. Hvis du vil vide mere om, hvordan DeiC (og derfor ITU) håndterer zoom og sikkerhed, læs da gerne mere på DeiC’s hjemmeside: www.deic.dk/da/zoomsikkerhed

 

Dato

Start29. sep. 2020 17:00
Slut29. sep. 2020 20:00

Sted

Online

Link offentliggøres senere.

Se på kortRejseplan

Pris

MedlemKr. 0,00
Ikke-medlemKr. 525,00
Meld dig ind og deltag til medlemspris

0 ud af 53 pladser tilbage

Arrangør

LMP

Bliv medlem af PROSA

Som medlem af PROSA får du en lang række fordele, som bl.a.

Gratis arrangementer

Juridisk rådgivning

Faglige netværk

Gode bankaftaler og forsikringer

Læs mere