Webmaster-Workshop

Kom til oplæg og erfaringsudveksling om udvikling og vedligeholdelse af websteder. Hvis der er interesse, bliver mødet samtidig et kickoff for opstart af en ny erfagruppe for webmastere.

Som webmaster sidder du i en nøglerolle, der skal samle en masse forskellige funktioner. På denne workshop vil du træffe andre, der som dig er ansvarlig for at drive og vedligeholde en webløsning. Målet er at sammen blive klogere på jeres rolle og få tips og tricks fra de andre.

Formen vil bestå af et eller flere oplæg om konkrete sider eller problemstillinger, hvorefter der lægges op til debat, erfaringsdeling og konstruktive forslag.

Hvis der er interesse for et mere aktivt netværk, sættes der tid af til at lægge en strategi for at nå frem til, hvor vi hver især gerne vil være. Dét vil vi så prøve at nå frem til ved fælles hjælp. Noget kan vi klare på egen hånd, mens andet sikkert vil resultere i kursusforslag.

Tema for mødet:

Til det første møde vil det konkrete eksempel være oplægsholderens hjemmeside yachtdatabase.com, der bl.a. har verdens største database over serieproducerede både. Her lægges der op til erfaringsdeling om internationalisering, bl.a. localization og oversættelse.

Idéer til kommende temaer:

- SEO og markedsføring
- layout/design (den kunstneriske del samt den tekniske del, CSS)
- Analyseværktøjer (fx Google Analytics)
- Testværktøjer (fx Selenium)

Oplægsholder

Allan Unnerup er til daglig IT-arkitekt i en stor international IT-virksomhed og har gennem 20 år som selvstændig drevet et større internationalt maritimt site, der er oversat til 11 forskellige sprog.

Dato

Start 14. aug. 2018 17:00
Slut 14. aug. 2018 20:00

Sted

PROSA København, mødelokalet PASCAL

Vester Farimagsgade 37A

1606 København V

Se på kort Rejseplan

Pris

Medlem Kr. 0,00
Ikke-medlem Kr. 512,00
Meld dig ind og deltag til medlemspris

19 ud af 25 pladser tilbage

Arrangør

PROSA/Øst (bfr)

botMessage_toctoc_comments_9210

Bliv medlem af PROSA

Som medlem af PROSA får du en lang række fordele, som bl.a.

  • Gratis arrangementer
  • Juridisk rådgivning
  • Faglige netværk
  • Gode bankaftaler og forsikringer

Læs mere