It-sikkerhedsupdate 2021

Få en gennemgang af de vigtigste it-sikkerheds-områder en organisation skal have styr på

Få fremtidssikret it-sikkerhedsstrategien. Hvad skal en ansvarlig it-sikkerhedsstrategi være for 2021? Hvilke emner er de vigtigste, og hvad er truslerne. Foredraget er en gennemgang af de 10 vigtigste områder og emner, som en organisation skal have styr på, med referencer til aktuelle sager som eksempel.

Punkterne vil variere i teknisk sværhedsgrad, men der vil være noget for alle. Vi kommer således omkring emner som altid har en positiv indvirkning på sikkerheden, og som specielt i disse tider er relevante:
Virtual Private Network (VPN), Transport Layer Services (TLS), netværkssegmentering VLAN, firewalls Access Control Lists (ACL) samt backup, brugerstyring, logging m.fl.

Arrangement for medlemmer af Forsikringsforbundet og PROSA.

Underviser
Henrik Kramselund (@kramse) er internet samurai, netværks- og sikkerhedskonsulent. Har arbejdet med sikkerhed siden midten af 1990’erne. Arbejder typisk ude på core internet med at teste og opsætte sikre infrastrukturer med teknologier som BGP, routing, firewalls og intrusion detection systemer. Er tilhænger af fri adgang til stærk kryptering og kontrol med egne data.

Direkte link sendes pr. mail på dagen

 

 

Dato

Start18. maj 2021 17:00
Slut18. maj 2021 21:00

Sted

Online

Link offentliggøres senere.

Se på kortRejseplan

Pris

MedlemKr. 0,00
Ikke-medlemKr. 525,00
Meld dig ind og deltag til medlemspris

23 ud af 150 pladser tilbage

Kontakt

Lulu P kursus@prosa.dk

Bliv medlem af PROSA

Som medlem af PROSA får du en lang række fordele, som bl.a.

Gratis kurser

Juridisk rådgivning

Faglige netværk

Gode bankaftaler og forsikringer

Læs mere