Konsulent til medlemsorganisering

 

Kan du organisere medlemmer og skabe stærke relationer?

PROSA er inde i en rivende udvikling, og medlemstallet vokser. Det vil vi gerne fastholde og styrke med en medarbejder, der kan iværksætte nye aktiviteter og deltage i PROSAs landsdækkende hverve-, organiserings- og fastholdelsesindsats.

Har du lyst til at understøtte it-ansatte og it-studerende, så de står stærkt i forhold til deres udfordringer i arbejds- og studielivet? Og vil du være med til at opdatere traditionelle fagforeningsdyder? Så har vi jobbet til dig.

PROSA søger en idérig, inddragende og engageret konsulent til medlemsorganisering med arbejdsplads på vores kontor i Aarhus. Du skal skabe gode resultater ift. hvervning, organisering, fastholde og kommunikere med it-professionelle.

Jobbet

Du skal:

 • Deltage i det strategiske og konkrete arbejde med at udvikle og styrke kontakten til vores medlemmer, på arbejdspladserne og studiestederne.
 • Møde medlemmerne i øjenhøjde og med nærvær, støtte faglige aktiviteter og tilrettelægge møder og arrangementer.
 • Indgå i samarbejde om at indsamle og omsætte data og analyser til konkrete ideer, aktiviteter og kampagner.
 • Udvikle målrettet medlemsorganisering herunder udtænke, tilrettelægge og gennemføre kampagner, netværksdannelser og udviklingsprojekter.
 • Være ansvarlig koordinator for vores organizere samt kommende phoner-team. Du vil få det daglige ansvar for at koordinere vores organizeres indsats overfor studiestederne i hele landet.

Din profil

Du har:

 • En god faglig værktøjskasse i forhold til hvervning og organisering.
 • Projektledererfaring eller erfaring som teamkoordinator.
 • Gennemslagskraft i skrift og tale og kan begejstre og formidle til en målgruppe af engagerede og potentielle medlemmer.
 • Viden om og er fortrolig med professionel brug af sociale medier.
 • Arbejdet i en faglig eller lignende organisation før og har lyst til at deltage i udviklingen af fagbevægelsen.
 • Lyst til at sparre og samarbejde med kolleger, politikere og aktivister.
 • Politisk tæft og erfaring med at arbejde i politiske organisationer.
 • Frem for alt – et nysgerrigt sind og er nytænkende

Der må påregnes en del rejseaktivitet samt til tider lidt skæve arbejdstider.

Vi tilbyder

En arbejdsplads med gode kolleger, der brænder for at skabe de bedste vilkår og yde den bedste service overfor PROSAs medlemmer. PROSA har en flad struktur, hvor der bliver lyttet til gode idéer, og hvor medarbejderne har stor frihed i deres job inden for rammerne af det politiske arbejde og med målsætningen om at skabe konkret værdi for medlemmerne.

Stillingen er på 37 timer ugentlig, der er gode muligheder for efteruddannelse. Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til overenskomst mellem PROSA og personaleforeningen i PROSA.

Tiltrædelse senest 1. december 2019 eller efter aftale.

Har du uddybende spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Kenneth Sejlø Andersen, ksa@prosa.dk, tlf. 33 36 41 43 eller Carsten Larsen, cla@prosa.dk, tlf. 33 36 41 38.

Ansøgningen sendes via mail - emnelinje: ”Konsulent” til: stillinger@prosa.dk

Ansøgningen skal være PROSA i hænde senest 16. oktober kl. 12.00.

Første samtale forventes afholdt 25. oktober og evt. anden samtale 28. oktober.

Fakta om PROSA

PROSA har ca. 16.000 medlemmer og er partipolitisk uafhængig. Fagforbundet er det eneste udelukkende for it-professionelle. Derfor har vi ekspertise i de udfordringer, som it-professionelle møder i karrieren. PROSA har en række mærkesager: For digitale frihedsrettigheder, for åbne it-standarder, mod softwarepatenter, for bedre it-uddannelser.

Læs mere om PROSA - https://www.prosa.dk/om-prosa/