Konsulent til organisering og relationsarbejde

 

Kan du organisere medlemmer og skabe stærke relationer?

Har du lyst til at organisere it-ansatte, så de står stærkt i forhold til deres udfordringer i arbejdslivet? Kan du skabe relationer og styrke kontakten til og mellem medlemmer gennem? Så har vi jobbet til dig, da den nuværende konsulent har fået andet internt job.

PROSA søger en idérig, inddragende, engageret og selvstændig konsulent til vores Aarhus-afdeling, der kan skabe gode resultater med at hverve, fastholde og kommunikere med it-professionelle vest for Storebælt. Opgaverne vil primært bestå i støtte til vores lokalafdeling PROSA/VEST, og i tæt samarbejde med den politiske valgte på området, at udmønte lokalafdelingens arbejdsplan.

Organisationen er inde i en rivende udvikling, og medlemstallet vokser. Det vil vi gerne fastholde og styrke med en medarbejder, der kan iværksætte nye aktiviteter og sikre fremdrift i organiseringsarbejdet.

Stillingen er placeret i udviklingsafdelingen, hvor du vil indgå i et team af konsulenter, som har ansvaret for betjeningen af PROSAs politiske ledelse, bestyrelser og udvalg.

Jobbet

Du skal:

  • Deltage i det strategiske og konkrete arbejde med at udvikle og styrke kontakten til medlemmer og arbejdspladser.
  • Støtte faglige aktiviteter og koordinere møder.
  • Udvikle, tilrettelægge og gennemføre målrettede mikro kampagner og udviklingsprojekter. geografisk forankret rundt i Jylland og på Fyn.
  • Bidrage til nyhedsbreve og information på prosa.dk.
  • Lave arrangementer, koordineret med vores kursusafdeling.

Din profil

Du har:

  • Arbejdet med at involvere og engagere medlemmer i aktiviteter og fagligt arbejde.
  • Erfaring fra en faglig eller lignende organisation og lyst til at deltage i udviklingen af fagbevægelsen.
  • Erfaringer med at sparre og samarbejde med kolleger og frivillige.
  • Erfaring med at tilrettelægge og gennemføre målrettede kampagner.
  • Gode kommunikationsevner, både mundtligt og skriftligt.

Arbejdet udføres i tæt samarbejde med PROSAs øvrige medarbejdere og den politiske organisation. Der må påregnes en del rejseaktivitet samt skæve arbejdstider.

Vi tilbyder

En arbejdsplads med gode kolleger, der brænder for at skabe de bedste vilkår og yde den bedste service overfor PROSAs medlemmer. En arbejdsplads, hvor der bliver lyttet til gode idéer, og hvor man som medarbejder har stor frihed i sit job inden for rammerne af det politiske arbejde.

Du vil referere til afdelingslederen for udviklingsafdelingen, men vil have et tæt samarbejde med den valgte forbundssekretær for VEST og lokalafdelingens bestyrelse, samt PROSAs politiske ledelse i øvrigt.

Stillingen er på 37 timer ugentlig; løn og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem PROSA og personaleforeningen i PROSA.

Ansøgningen skal være PROSA i hænde senest 12. december 2021.

Tiltrædelse 1. februar 2022 eller snarest muligt.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til forbundssekretær Henrik Jakobsen tlf. 8730 1410, hja@prosa.dk eller Afdelingsleder Michael Tøttrup tlf. 8730 1403, mit@prosa.dk

Ansøgning sendes til PROSA: stillinger@prosa.dk mærket ”VEST konsulent”.  Ansættelsessamtaler forventes afholdt 17. december 2021.

PROSA – Forbundet af It-professionelle – er en faglig organisation for et fag med stor betydning for hele samfundet. PROSA er en fagforening, der oplever medlemstilgang og organiserer over 16.000 medlemmer i it-faget.

PROSA har kontorer i København, Odense og Aarhus, og et satellitkontor i Aalborg.