Studenterkonsulent til studiestedsarbejde i København


Er du vores nye studentermedarbejde?

PROSA søger en ny studentermedarbejder til arbejdet med hvervning arrangementer og strategiske samarbejder på studiestederne i København.
 

Jobbet:
Vi tilbyder et job med stor selvbestemmelse, frihed til at planlægge arbejdet og ansvar for egne opgaver. At være organizer hos os betyder, at du får lov at tænke ud af boksen og forfølge dine egne ideer. Dit arbejde bliver aldrig ensformigt, da en arbejdsdag kan være mange ting, fx at arbejde for studerendes rettigheder, dele en øl med en studenterforening eller at holde oplæg og arrangementer for studerende.

Du vil få erfaring med:

  • Synliggørelse af PROSA gennem arrangementer og oplæg
  • Medlemshvervning igennem direkte kontakt med de studerende på universitetet
  • Præsentationsteknik og formidling
  • Strategisk samarbejde med relevante samarbejdspartnere på studiestederne i København
  • Relevant og dokumenteret erfaring med organisering og relationsarbejde – og med at være en del af en politisk ledet organisation
  • Strategisk planlægning hvor du er involveret i alle led fra idéudvikling til udførelse
  • Koordinerende arbejde hvor du planlægger møder, tilrettelægger arrangementer og bestiller materialer og forplejning

Du bliver selvfølgelig oplært i alt, hvad fagforeningen PROSA står for it-politisk såvel som it-fagligt. Du har desuden mulighed for at arbejde med netop de områder, du selv går meget op i hvad end det er grafik/video, SoMe, spilturneringer eller kodekonkurrencer.

Du vil indgå i et team med vores nuværende organizere i København, hvor I er fælles om opgaverne, og sparrer i et arbejdsfællesskab med vores andre organizere fra Odense, Århus og Aalborg. Vi holder fælles seminarer tre-fire gange årligt for alle vores organizere, hvor du kan både hygge og idéudvikle med vores andre engagerede organizere
 

Vi forventer:

At du er i gang med en videregående uddannelse. Det er et plus, hvis du er interesseret i it, men slet ikke et krav. Du er udadvendt, initiativrig og er ikke bange for at indtage hververollen. Da stillingen er med stor fleksibilitet og selvbestemmelse, forventer vi, at du trives med selv at strukturere din arbejdstid.
 

Løn og vilkår:

Arbejdstiden er mellem 8-12 timer om ugen afhængigt af dit ønske. Vi har travlt i perioderne omkring studiestart i efteråret og vinteren, hvor der er mulighed for ekstra timer tilrettelagt med hensyn til dit studie. Til gengæld er der god mulighed for at holde fri i eksamensperioderne. Lønnen er 182,87 kr.

Send ansøgning og CV senest den 18. maj til stillinger@prosa.dk. Vi afholder samtaler den 23. maj. Samtalerne finder sted på vores kontor i København.

Har du spørgsmål, så kontakt Mathilde Kirk på mkd@prosa.dk eller 30 13 81 85.