Ledige stillinger

Juridisk konsulent søges til fastansættelse

PROSA søger jurist eller konsulent med tilsvarende kompetencer til vores kontor i København den 1. januar, 2024, eller snarest muligt. Stillingen er på 37 timer om ugen med mulighed for en god work-life balance.

Din primære opgave bliver at yde vores medlemmer og tillidsrepræsentanter rådgivning, herunder telefon¬råd¬giv¬ning inden for ansættelses- og arbejdsret. Du skal desuden kunne forhandle med arbejds¬give¬re og/eller arbejdsgiverforeninger. Derudover vil du få mulighed for at bidrage med ar¬tikler til Prosabladet og hjemmesiden, ligesom det også er muligt at undervise vores medlemmer indenfor relevante juridiske emner.

PROSA kan tilbyde dig et udviklende og alsidigt arbejde med direkte medlemskontakt og en ar-bejdsplads med gode kolleger, der brænder for at skabe de bedste vilkår og yder den bedste service over for PROSAs medlemmer. En arbejdsplads, hvor der bliver lyttet til gode ideer, og hvor man som medarbejder har stor frihed i sit job inden for rammerne af det politiske arbejde. 

Dine faglige kompetencer

  • Kendskab til arbejdsmarkedslovgivning og arbejdsret samt andre relevante love.
  • Gode analytiske og kommunikative evner.
  • Kendskab til – og interesse i – arbejdsmarkedspolitik.
  • Erfaring med at arbejde i en faglig organisation eller medlemsorganisation. 
  • Praktisk erfaring med ansættelsesretlige problemstillinger.
  • Gode engelskkundskaber i skrift og tale vil være en fordel.


Du evner at holde hovedet koldt og bevare overblikket – også i pressede situationer. Du trives med at arbejde selvstændigt og har gennemslagskraft i en forhandling. Du brænder for at give vores medlemmer den bedst mulige hjælp og sørger for, at medlemmerne altid føler sig i centrum i sagsforløbet. Du støtter fagbevægelsens værdigrundlag og sidst, men ikke mindst, lægger vi vægt på, at du besidder en veludviklet humoristisk sans.


Har du uddybende spørgsmål vedrørende stillingen, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Githa Moxon på tlf. 87 30 14 12 / gmo@prosa.dk eller medarbejder Signe Rasmussen på tlf. 33 36 41 15 / swr@prosa.dk.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem PROSA og personaleklubben.

Ansøgningen skal være PROSA i hænde senest torsdag den 2. november, 2023, kl. 12.00
Ansættelsessamtaler finder sted tirsdag den 28. november, 2023.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.

PROSA – Forbundet af It-professionelle – er en faglig organisation for et fag med stor betydning for hele samfundet. PROSA er en fagforening, der oplever medlemstilgang og organiserer over 15.000 medlemmer i it-faget.