Green_IT

PROSA arbejder for en offensiv grøn omstilling af it-sektoren. For er man ikke en del af løsningen, er man en del af problemet. Midtvejsmødet – årets store medlemsarrangement – hedder derfor i år Green_IT og har til formål at sparke denne proces i gang.

På dagen stiller oplægsholdere skarpt på de udfordringer, som it-faget har med blandt andet elektronikaffald og energiforbrug.

Da det er PROSAs medlemmer, der møder de grønne problemstillinger i det daglige arbejde med it, vil PROSA gerne høre dine erfaringer og tanker.

Så kom til Green_IT, hvor du med dine konkrete input kan bidrage til at gøre it-faget grønnere og samtidig lade dig inspirere af oplægsholdere, der hver især præsenterer problemstillinger og løsningsforslag.

”Ved at samles en hel dag om emnet og arbejde med de problemstillinger, der kan opstå omkring it og sektorens påvirkning på kloden, skal vi i fællesskab danne fundamentet for PROSAs arbejde for den grønne omstilling inden for it”, siger forbundssekretær Henrik Jacobsen, der har ansvaret for årets Green_IT.

 

Vel mødt!