For virksomheder

I PROSA får vi løbende henvendelser fra arbejdsgivere, der mangler personer med de rette it-kompetencer. Disse henvendelser formidler vi straks videre til vores jobsøgende medlemmer - både ledige, folk i arbejde samt studerende på jagt efter et deltidsjob.

Vores jobsøgende medlemmer har generelt bred erfaring og kompetencer inden for hele det it-professionelle felt, dvs. alt fra support, drift og programmering til it-arkitektur m.v. Desuden har vi et særligt program for nyuddannede, kaldet trainee-projektet, der har fokus på at få dimittender godt i gang og sikre match med de virksomheder, der mangler arbejdskraft.

Jo bedre et job er beskrevet, desto bedre. Send en mail til karriere@prosa.dk  eller kontakt vores konsulenter Flemming Kroun Prosa Øst fkr@prosa.dk  eller Ove Larsen Prosa Vest ola@prosa.dk med så mange detaljer eller stikord som muligt.

Derefter går vi straks videre med at formidle kontakt. Bare giv besked, om I f.eks. ønsker at få tilsendt et par udvalgte CV´er via os, eller om det er helt fint at blot formidle kontaktinfo til jer, så ansøgerne selv kan maile jer direkte.