Hvorfor blive medlem af PROSA?

PROSA er en medlemsdrevet forening, hvor fællesskabet bygger på interesse for – og kærlighed til – it-faget og dets mange facetter.

Som PROSA-medlem kommer du med i en fagforening, der tilbyder et målrettet medlemsblad, stærke netværk, knivskarpe it-kurser og specialiseret rådgivning. 

Meld dig ind nu - Kontingentet er 409 kroner for fuldtidsmedlemmer og gratis for studerende.

Kurser

PROSA sørger for at holde dig fagligt opkvalificeret af førende it-eksperter. Hvert år udbyder PROSA mere end 300 it-faglige kurser, webinarer og sociale arrangementer – og de er gratis for medlemmer.

SE ALLE PROSAS KURSER

Netværk

PROSA er et fagligt netværk, der knytter medlemmerne sammen, hvad enten det sker til fysiske arrangementer, til webinarer, til bestyrelsesmøder eller i aktivitetsgrupper og udvalg.

NETVÆRK I PROSA

Rådgivning

PROSAs jurister kender it-arbejdsmarkedet ud og ind. Derfor får du altid en specialiseret rådgivning, der tager udgangspunkt i de rammer og muligheder, du har som it-professionel.

RÅD OG SVAR

Karriere

Hvad er udviklingsmulighederne for dig inden for it-branchen? Tag en snak med PROSAs karriererådgivere og få kvalificeret sparring.

KARRIERERÅDGIVNING

A-kasse og dagpenge

PROSAs A-kasse er en afdeling under Min A-kasse. PROSA har et tæt og integreret samarbejde med a-kassen fordi vi mener, det er vigtigt at kunne tilbyde viden og hjælp på tværs af fagforening og a-kasse.

LÆS MERE OM MIN A-KASSE