Meld dig ind i PROSA – Danmarks eneste fagforening kun for it-professionelle

PROSA er en medlemsdrevet forening, hvor fællesskabet bygger på interesse for – og kærlighed til – it-faget og dets mange facetter.

Som PROSA-medlem kommer du med i en fagforening, der tilbyder et målrettet medlemsblad, stærke netværk, knivskarpe it-kurser og specialiseret rådgivning.

Du får blandt andet:

Kurser og arrangementer

PROSA sørger for at holde dig fagligt opkvalificeret af førende it-eksperter.

Hvert år udbyder PROSA mere end 300 it-faglige kurser, webinarer og sociale arrangementer – og de er gratis for medlemmer.

Følg med i prosa.dk/kalender

 

Netværk med andre it-professionelle

PROSA er et fagligt netværk, der knytter medlemmerne sammen, hvad enten det sker til fysiske arrangementer, til webinarer, til bestyrelsesmøder eller i aktivitetsgrupper og udvalg.

Der trives også mange små netværk i PROSA, der er styret af medlemmers særlige interesserer og lyst til fordybelse. PROSA er af den overbevisning, at man altid kan få noget ud af at mødes, og støtter altid op om medlemsstyrede grupper og netværk. Skriv til prosek@prosa.dk, hvis du har en idé. 

Specialiseret rådgivning

PROSAs jurister kender it-arbejdsmarkedet ud og ind. Derfor får du altid en specialiseret rådgivning, der tager udgangspunkt i de rammer og muligheder, du har som it-professionel.

Det kan være en rigtig god idé at sende din kontrakt ind til gennemlæsning, før du skriver under på den. Skriv til faglig@prosa.dk.

Den årlige lønstatistik for it-branchen og PROSAs lønberegner er nyttige værktøjer, når du skal forhandle løn. Spørg, hvis du er i tvivl om den løn, du bliver tilbudt, er i orden.

 

Hjælp til karrieren

Hvad er udviklingsmulighederne for dig inden for it-branchen? Tag en snak med PROSAs karriererådgivere og få kvalificeret sparring.

Karriererådgiverne hjælper dig i din jobsøgningsproces og giver dig feedback på ansøgning og cv. De afholder også individuelle jobsøgningsforløb for nyuddannede.

Skriv til: karriere@prosa.dk

Kontante fordele og rabatordninger

PROSA tilbyder en række rabatordninger og særlige kontante fordele til medlemmerne inden for kategorierne: Software, Forbrug, Forsikring, Økonomi og Viden.

Brug én eller flere fordele - og tjen kontingentet ind igen.

Se alle medlemstilbud her

En engageret fagforening

PROSA engagerer sig politisk og forsøger at påvirke samfundets udvikling via udvalgsarbejde, deltagelse i samråd og ved at indgive kvalificerede høringssvar og stille forslag til politikere. Desuden laver PROSA selv undersøgelser om forhold på arbejdsmarkedet og offentliggøre dem.

PROSA arbejder aktivt for den fortsatte udvikling af it-uddannelser og for at forbedre forholdene i it-branchen og på arbejdsmarkedet generelt. PROSA kæmper i medlemmers konkrete sager, men er samtidig ikke bange for at gå hele vejen til Højesteret for at få afprøvet en dag, hvis man mener, den er principiel.

It-sikkerhed og privacy er et kerneområde for PROSA, for det ikke er uvæsentligt, hvordan it bliver anvendt i samfundet

Læs mere om, hvad PROSA står for

Sidst revideret

23. september 2020

Meld dig ind nu

Kontingentet er 399 kroner for fuldtidsmedlemmer – og gratis for studerende.

  1. Ring mig op

  2. Har du spørgsmål om indmeldelse eller medlemskab?

    Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt.