Hvad er PROSA?  

PROSA er det eneste fagforbund udelukkende for it-professionelle. Derfor har vi ekspertise i de udfordringer, du som it-professionel møder i din karriere.

A-kassen for it-professionelle

PROSA har i samarbejde med Min A-kasse udviklet PROSAs A-kasse, som sikrer en effektiv a-kasse kombineret med nødvendig viden om it-faget og dets udvikling.

Vi dækker dig

Vi deltager i planlægningen af fremtidens uddannelser. Vi sikrer dine interesser overfor arbejdsgiverne bl.a. ved kollektive og individuelle forhandlinger og vore kompetente ressourcer i juridisk medlemsservice.

Stærkt demokratisk

PROSA lægger vægt på demokratiet. Du kan let opnå indflydelse i PROSA, fordi der er kort fra top til bund. Formanden er til valgt hvert andet år. Det forhindrer pamperi.

Gode venner

PROSA en del af den samlede fagbevægelse. Som medlem af FH (Fagbevægelsens Hovedorganisation) får vi støtte og opnår indflydelse bl.a. omkring a-kassespørgsmål, efteruddannelse, arbejdsmiljø og EU-lovgivning.

Partipolitisk uafhængig

Ingen kontingentkroner i PROSA går til politiske partier - de bruges udelukkende til at varetage de it-professionelles interesser.

PROSA har ca. 15.000 medlemmer.