Henrik Jacobsen: Genopstiller som forbundssekretær

Som forbundssekretær, vil jeg arbejde for:
Organisering, hvervning og fastholdelse.

Jeg har været forbundssekretær i PROSA i seks år. Jeg kender organisationen, medarbejderne, opgaverne og målene, og jeg ved, hvor vi kan gøre det endnu bedre. Jeg har arbejdet meget sammen med PROSA/VEST for at fastholde den medlemsvækst, vi har haft de sidste mange år, trods en periode med begrænsede muligheder for at møde vores medlemmer fysisk, så blev der sadlet om og lavet nogle rigtig gode arrangementer virtuelt. PROSA/VEST og jeg fik pioneret med webinarer, med mere sociale vinkler, grundet de mange medlemmer, der var sent hjem for at arbejde.

Til generalforsamlingerne i denne periode har vi set nye ansigter, på trods af at antallet af deltagere er cirka det samme, og det betragtes stadig som en succes, at der er nye deltagere og nye medlemmer af bestyrelsen, hvor nogle har ladet sig genvælge.

PROSA vækster, men it-markedet vækster mere. Derfor vil jeg styrke indsatsen inden for rekruttering og fastholdelse. I den sammenhæng har arbejdet i FH været med til at skabe idéen til en Business Intelligence-løsning, et projekt, der giver et øjeblikkeligt billede af, hvordan det går med medlemsudviklingen. Det bliver et vigtigt værktøj for de kommende års medlemsvækst baseret på en mere datadrevet tilgang, end vi tidligere har brugt.

Overenskomstarbejdet har fyldt meget i denne periode, og jeg vil rigtig gerne lave mere kollektivt arbejde for vores medlemmer og ser det som en stor succes at have frembragt idéen til FH om at lave ét stort overenskomst-register, hvor alle FH-organisationer kan synliggøre virksomheder med OK-arbejdsforhold.

Hvis jeg bliver valgt, vil jeg rigtig gerne arbejde videre med det kollektive område, understøtte mulighederne for en bedre fastholdelse og vækst af PROSA samt udbygge det vestlige område yderligere.

Om migselv
To sønner sammen med Vibe.
Uddannet datamatiker.
Syv år i faget, før jeg blev ansat i PROSA.
17 års medlemskab af PROSA.
Opstiller til fjerde periode som forbundssekretær.

 


Fotograf: Maibritt Kerner