Årets digitale SMV

Digital smv pris miljø

Kender du en mindre virksomhed, der gennem digitalisering har skabt et bedre arbejdsmiljø, reduceret CO2-udslip eller på andre måder har gjort en markant forskel for samfund, miljø eller medarbejdere?

Nu har du mulighed for at indstille en mindre virksomhed, der gennem digitalisering har skabt et bedre arbejdsmiljø, reduceret CO2-udslip eller på andre måder har gjort en markant forskel for samfund, miljø eller medarbejderen til Digitaliseringsstyrelsens pris Årets Digitale SMV: Omstilling 2024. 

Formålet med prisen er at sætte fokus på små og mellemstore virksomheder - SMV'er. Sidste år blev virksomheden Fibo Intercon, der fremstiller mobile betonblanderanlæg, blandt andet hædret for at hjælpe kunderne til en grønnere profil ved at reducere betonspild gennem brug af en CO2-omregner. Derudover lancerede de med succes et IoT-styret (Internet of Things) selvbetjeningsanlæg, som uden menneskelig indblanding indsamler og overfører data. Dette har resulteret i øget omsætning, færre fejlproduktioner og mindre spild. Du kan indstille SMV'er til nominering via hjemmesiden smvdigital.dk indtil den 15. september. 

> PROSA mener