PROSA holder lukket for henvendelser den 1. maj, men du kan deltage i vores 1. maj-arrangementer (se mere under kurser)

Niels Bertelsen valgt som formand for Min a-kasse

Niels Bertelsen bliver formand for Min a-kasse

​​​​​​​På årets delegeretmøde i Min a-kasse blev PROSAs formand Niels Bertelsen valgt ind som formand for a-kassen de næste fire år. Udnævnelsen blev vedtaget enstemmigt og uden modkandidater.

PROSAs formand Niels Bertelsen blev valgt ind som formand for Min a-kasse de næste fire år til delegeretmøde på Glostrup Park Hotel den 17. april. Udnævnelsen blev vedtaget enstemmigt og uden modkandidater. Niels Bertelsen, der således nu også er formand for a-kassens ca. 85.000 medlemmer, udtaler i forbindelse med udnævnelsen:

Jeg vil videreføre den strategi og de visioner, som vi allerede arbejder på i Min a-kasse med at sikre synlighed af a-kassen og gøre den attraktiv for vores nuværende og kommende medlemmer.

På et spørgsmål om det vil være udfordrende at sidde med to formandsposter, svarer Niels Bertelsen, at han jo allerede har siddet en årrække i Min a-kasses bestyrelse og forretningsudvalg.

”Det er jo et led i det arbejde, som jeg i forvejen varetager. Visionen er forsat at sikre medlemmerne beskyttelse, således at så få af vores medlemmer som muligt bliver ledige. Det gælder selvfølgelig også PROSAs medlemmer og går fint i spænd med indsatsen for at sikre deres arbejdsvilkår i it-fagforeningen PROSA.”

Min a-kasse er en af landets ældste a-kasser og samarbejder tværfagligt med en lang række faglige organisationer og fagforeninger såsom Business Danmark, PROSA, Serviceforbundet, Dansk Jernbaneforbund, Fængselsforbundet, Dansk Told- og Skatteforbund, Tandteknikerforeningen, Merkonomernes hovedorganisation og mange andre.

> Læs mere om Min a-kasse