Fra fagnørd til kommunikationsgeni - Skærp din evne til at formidle din faglige viden

Få konkrete værktøjer til at formidle din faglige viden klart og præcist

Systemintegration, systemarkitektur, hardwarenært software. LoT, mikroprocessorsystem, accespoints og gamification. Måske er du som IT-studerende fuldstændig med på, hvad de her begreber dækker over. Men det er der ikke mange andre, med en anden faglighed, der vil være. Du vil, både som studerende, og som færdiguddannet på arbejdsmarkedet, skulle forholde dig til mange forskellige samarbejdspartnere.

Dette kursus giver dig masser af konkrete værktøjer til at formidle din faglige viden - klart og præcist. Værktøjer, der kan gøre din skriftlige kommunikation skarpere - både i de opgaver, du skal producere på uddannelsen og sidenhen i alt fra mails og manualer til rapporter, forretningsstrategier og specifikationer m.v.
Efter kurset kan du producere tekster, der vil blive forstået af fremtidige businesspartnere med anden faglig baggrund, skrive mindre afsender - og mere modtagerorienteret og kunne sortere mellem relevant og irrelevant information og strukturere en tekst hensigtsmæssigt.

Underviser
Nana Toft er cand.comm. og journalist og ejer af virksomheden Udsagn. Hun har gennem de sidste 12 år specialiseret sig i skræddersyede skrivekurser for især fagspecialister. Hun har været tilknyttet Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 7 år, hvor hun har undervist på fagjournalist-uddannelsen.

Dato: Tirsdag 7. november kl. 17.00-21.00
Sted: PROSA, Vester Farimagsgade 37A, 1606 København V

Vi serverer sandwich og kaffe undervejs.

 

Dato

Start07. nov 2023 17:00
Slut07. nov 2023 21:00

Sted

PROSA København, mødelokalet PASCAL

Vester Farimagsgade 37A

1606 København V

Se på kortRejseplan

11 ud af 30 pladser tilbage

Kontakt

Lulu - kursus@prosa.dk 27785453

Bliv medlem af PROSA

Som medlem af PROSA får du en lang række fordele, som bl.a.

Gratis kurser

Juridisk rådgivning

Faglige netværk

Gode bankaftaler og forsikringer

Læs mere