Open Source

Open Source Days vender tilbage

På en enkelt dag, den 27. februar, vender den årlige Open Source Days-konference tilbage efter at have sprunget et år over.

Denne gang er arrangørholdet bag konferencen i høj grad nyt og begivenheden henlagt til Nørrebro, København. Arrangørerne beskriver målgruppen som en kombination af nybegyndere, der ønsker at kende mere til open source-teknologier, og erfarne medlemmer af community'et.

Det afspejler sig i programmet, som byder på to geeks tracks og et for nybegyndere. Blandt talerne i det annoncerede program er Jesper Dangaard Brouer, som gennemgår udfordringerne, når kernel network stack'en skal håndtere 100 Gbit/s-netværkshastigheder.

Et par andre hovedtalere er Ole Tange, privacy-ekspert i PROSA, og journalisten Freja Wedenborg, der er kendt som en af hoveddrivkræfterne bag det forgangne års cryptoparties.

Et forlydende i skrivende stund fortæller, at konferencen også vil byde på indlæg fra Microsoft, som sidste år tilkendegav, at “vi elsker open source”.

Billetter til 150 kroner kan købes via Opensourcedays.org, som også opdaterer programmet med nye talere frem til konferencedagen.  Arrangementet foregår i Metropol, Sigurdsgade 26, 2200 København, fra klokken 9.30 til 18.00.
kwn