PROSA har min ryg

PROSA er Danmarks eneste fagforening kun for it-folk

Zahed studerer Computer Science på RUC. Han mener, at IT er fremtiden - og PROSA er vigtig, fordi de kæmper for gode forhold for it-ansatte.

"Det er dejligt, at jeg som medlem kan fokusere på mit arbejde og vide, at PROSA har min ryg, hvis noget går galt i mit arbejdsliv", fortæller Zahed Noos på 21 år som studerer Computer Science på Roskilde Universitet.

"En af grundene til, at jeg begyndte at læse it, er blandt andet de mange historier om it-svindel, hvor ældre mennesker bliver snydt økonomisk eller yngre får hacket deres instagram-profiler. Det vil jeg gerne være med til at forebygge."

Jeg blev positivt overrasket, da jeg opdagede, at der fandtes en fagforening kun for it-folk.

"It er fremtiden, og jeg synes, at PROSA er vigtig, fordi de kæmper for gode forhold for it-ansatte – og studerende som jeg", siger Zahed og forsætter:

"Gennem fagforeningen har jeg mødt en masse søde og dedikerede mennesker på tværs af alder og køn, og jeg er glad for, at jeg hele tiden kan opkvalificere min viden gennem deres mange kurser.”

Det er gratis for it-studerende at være medlem af PROSA. Udover gratis kurser, favorable forsikringer og gode banktilbud er der et væld af andre fordele som du kan drage nytte af - også som studerende.